luni, iunie 27, 2022

[ACTUALIZARE] „Marele interlop” Fizidean – săltat de „mascați” pentru că și-a amenințat soția cu moartea


[ACTUALIZARE]

Arădeanul de tristă celebritate Ioan Vivi Fizidean, cunoscut inclusiv ca scandalagiu notoriu, a fost ridicat în această după-masă de trupele speciale ale Poliției arădene de la domiciliul său din cartierul Grădiște. Interlopul a fost condus la sediul IPJ Arad, unde i s-a solicitat o declarație față de reclamația propriei soții, avocata Felicia Fizidean, care „a depus astăzi, la prânz, o plângere împotriva sa, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare” – conform oficialilor instituției.

Polițiștii i-au întocmit interlopului un dosar de cercetare prealabilă vizând această înfracțiune, iar un magistrat i-a semnat un ordin de interdicție legat de persoana cu care se află într-un proces de partaj – dar a fost lăsat să plece acasă după circa o oră de audieri.

De remarcat că, după evenimentul din 28 februarie care l-a readus în atenția mass-mediei, când a reclamat că s-a tras asupra casei sale, Fizidean a mai depus o plângere la poliție, în care afirmă că i s-au furat din casă bunuri și bani.

………………………………………………………………..

[TITLUL INIȚIAL] (28 februarie, 2017) Breaking… windows în Grădiște! S-a tras în ferestrele casei interlopului Fizidean

Patru urme de gloanțe și cartușele aferente împușcăturilor în geamurile termopan au găsit polițiștii arădeni azi dimineață, în locuința din cartierul Grădiște a interlopului arădean Ioan Vivi Fizidean. Polițiștii au dat curs reclamației unei femei care, în jurul orei 8.00, a sunat la 112, după ce a văzut ferestrele casei pe lângă care trecea găurite de gloanțe.

Criminaliștii sunt la fața locului și cercetează amănunțit arealul – conform purtătorului de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga.

În locuință se afla doar fiica lui Fizidean, C.V., în vârstă de 20 de ani. Conform declarațiilor acesteia, s-a tras în ferestre azi-noapte, în jurul orei 00.00.

Mi-a IMPUSCAT casa asta noapte!!!
Bai prostule !!!
Impusca-ma pe mine daca ai curaj !!!” – este mesajul pe care interlopul l-a postat pe pagina sa de facebook astăzi, în jurul orei 9 dimineața.

Ioan Vivi Fizidean a fost eliberat condiționat din închisoare în luna decembrie, 2015, după ce a ispășit aproape 6 ani din condamnarea pentru constituire în grup infracțional organizat și alte infracțiuni din categoria crimei organizate. El a fost arestat, împreună cu un grup infracțional organizat format din 30 de persoane și condus de Claudiu UȚU Rohozeanu, poreclit „Împăratul”, pentru mai multe infracțiuni cu violență.

 

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

  1. Vivi, tie ori ti-a placut la puscarie, ori n-ai invatat nimic despre cum sa ramai liber mai mult de cateva luni.

Comentariile sunt închise.