marți, noiembrie 29, 2022

[ACTUALIZARE] Marius Hențu, din Lipova, este „dealerașul” la domiciliile căruia DIICOT a găsit „marfă” cât n-au voie Coffee Shop-urile din Amsterdam: cannabis, timbre DOB, timbre LSD, ciuperci halucinogene, Ketamină și „substanță albă pulverulentă”

 

[ACTUALIZARE]

Comunicate de presa DIICOT / IPJ Arad- 13.04.2018

La data de  12.04.2018  procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Arad au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului HENŢU GEORGE MARIUS, pentru săvârșirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc  şi mare risc în formă continuată.

REȚINUT DE POLIȚIȘTII DE CRIMĂ ORGANIZATĂ PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE RISC ȘI MARE RISC

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Arad au efectuat două percheziții în locuințele unui bărbat bănuit de trafic de droguri de risc și mare risc/ Cannabis, ciuperci halucinogene și alte bunuri au fost ridicate de polițiști.

La data de 12 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Arad, au efectuat două percheziții domiciliare pe raza municipiului Arad și a localității Lipova, la locuințele unui bărbat de 31 de ani, bănuit de trafic de droguri de risc și mare risc.

În urma perchezițiilor au fost indisponibilizate următoarele: 13,447 kg. cannabis,  279 timbre DOB, 11 timbre LSD, 46,08 grame ciuperci halucinogene, 1,74 grame Ketamina, 26,70 grame substanță albă pulverulentă, 1 cântar, chit pentru cultivarea ciupercilor halucinogene.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță de reținere, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

Activitatea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale – Biroul Operațiuni Speciale Arad.

……………………………………………………………..

[TITLUL INIȚIAL] (12 aprilie, 2018) Vreo 260 de TIMBRE LSD și peste 13 kilograme de „IARBĂ homemade” au recoltat polițiștii de la „antidrog” și DIICOT de la un anonim din Lipova și prietenii lui din Arad

Urmare a unei țineri sub observație de peste un an, polițiștii de la Antidrog sub coordonarea procurorului Călin George Hosu de la DIICOT Arad au organizat astăzi un set de percheziții, reținând cu propunere de arestare un tânăr din Lipova și un altul din Arad.

În urma raziei s-au recoltat cantități impresionante de „marfă interzisă”: „vreo 260 de timbre LSD și peste 13 kilograme de marijuana din recoltă proprie” – conform surselor noastre.

Numele acestora nu a fost dat încă publicității – probabil din cauza faptului că este „no name” în branșă, făcând de capul lui ce a făcut și lăudându-se cu asta la telefon… din ce am putut scoate de la anchetatori. Se știe în mediile juridice că procurorul Hosu „lucrează pe silent” – așa că e explicabil de ce atâta „zgârcenie” în acest caz – ale cărui date mai concrete vor apărea mâine pe site-ul oficial DIICOT.

Ultimele Știri

Related news