sâmbătă, octombrie 1, 2022

[ACTUALIZARE] Miss Arad 2022 este Alesia Gorgan

Finala evenimentului Miss Arad a avut loc joi, 11 august, la Vechiul Cazinou din Arad, începând cu ora 19:00.

Suma obținută din biletele de intrare puse în vânzare la Bijuteria Tresor by Gold Fashion în incinta Atrium Mall și donațiile făcute în cadrul evenimentului, va fi donată de organizatori către susținerea Carlei Ardelean, o fată în vârstă de 13 ani, diagnosticată cu tumoră cervicală Srtoli-Leydig & Rabdomiosarcom.

La finala concursului de joi au participat 14 finaliste, care au susținut probele obligatorii ale concursurilor de frumusețe de acest nivel:

cea a costumelor de baie, a rochiilor de seară și a întrebărilor de perspicacitate. De asemenea, spectacolul a fost întregit de momente artistice, de dans și prezentări de modă. Vatra Caldă- brutărie artizanală, a oferit spectatorilor un bufet cu specialități.

Premiile acordate au fost:

Locul 1 – Gorgan Alesia
Locul 2 – Santamaria Emanuela Federica
Locul 3 – Varga Silvia

Premiul Special al Juriului: Ciui Carina

Miss Media: David Anca Miss Fotogenie: Fundeanu Andra
Miss Popularitate: Asfetei Amalia
Miss Caritate: Floroiu Larisa
Miss Eleganță: Bătrîn Alexandra
Miss Beauty: Leordean Densisa
Miss Remax: Santamaria Emanuela Federica
Miss HNI Cosmetics: Abrudan Iulia
Miss SonnenLine: Fundeanu Andra
Miss Beautiful Hair: Uscatu Raluca
Miss EQ (Inteligență Emoțională): Antoche Ioana
Miss Charmony: Borteș Georgiana

Juriul Miss Arad a fost compus din colaboratori, sponsori si personalități din mediul social, media si politic:

Lazar Faur, Ilie Cheșa, Andreea Ungureanu, Rebeka Tira, Sami Hotăran, Ioana Hotăran, Florentina Maior, Georgiana Neamțu, Diana Redei, Alexandra Mariș, Alina Kvas, Nadina Iosim, Diana Farcaș, Marina Palcu, Gligor Monica, Dorina Popovici, Briana Popovici, Vanesa Faur, Camelia Oprea, Nicoleta Pavel, Raluca Medeleanu, Basil Mureșan, Lavinia Noghiu, Roman Angela și Czebely Adela.

Finala Miss Arad 2022 a fost organizată de Asociația Angels Organization și Angels Events și este susținută de Centrul Municipal de Cultură Arad, Primăria Municipiului Arad, Centrul Cultural Județean Arad și Consiliul Județean Arad.

***

[TITLUL INIȚIAL](9 august, 2022): Finala Miss Arad 2022 – joi, la Vechiul Cazinou

Finala evenimentului Miss Arad va avea loc joi, 11 august, la Vechiul Cazinou din Arad, recepția de primire a invitaților fiind la orele 19:00, iar spectacolul propriu-zis va începe la ora 20:00.

Biletele de intrare sunt puse în vânzare la Bijuteria Tresor by Gold Fashion din incinta Atrium Mall.

Toți banii obținuți din vânzarea de bilete vor fi donați de organizatori, către susținerea Carlei Ardelean, în vârstă de 13 ani, diagnosticată cu tumoră cervicală Srtoli-Leydig &Rabdomiosarcom.

14 finaliste și 3 probe

La finala concursului de joi, vor participa 14 finaliste care vor susține probele obligatorii ale concursurilor de frumusețe de acest nivel: cea a costumelor de baie, a rochiilor de seară și a întrebărilor de perspicacitate.

De asemenea, spectacolul va fi întregit de momente artistice, de dans și prezentări de modă.

Organizatori și parteneri

Finala Miss Arad 2022 este organizată de Asociația Angels Organization și Angels Events și este susținută de Centrul Municipal de Cultură Arad, Primăria Municipiului Arad, Centrul Cultural Județean Arad și Consiliul Județean Arad.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news