miercuri, mai 18, 2022

[ACTUALIZARE] Octogenarul omorât la intersecția dintre străzile Eminescu și Cicio Pop era PIETON și se afla pe TROTUAR!

Un pietonîn vârstă de 87 de ani a fost accidentat mortal pe strada Eminescu în timp ce se afla pe trotuar

La ora 13 și 13 minute, IPJ Arad a trasnsmis, prin intermediul ofițerului de presă,  știrea oficială privind accidentul de pe strada Eminescu, colț cu Cicio Pop

„În dimineața zilei de 19 Februarie a.c., în jurul orei 10,50, un bărbat de 35 de ani, din Arad, a condus un autoturism pe str. Ștefan Cicio Pop, din municipiu, și în momentul pătrunderii în intersecția cu str. Eminescu, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din Arad.

În urma impactului, autoturismul accidentat a fost proiectat pe trotuar, accidentând mortal un pieton de 86 de ani, din Arad.

Conducătorii celor două autoturisme au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul rutier, într-un dosar penal pentru ucidere din culpă.”

După cum se observă, detaliile nu numai că nu cadrează cu știrea trasmisă, inițial, succind, inediat după ora 11 a.m. – dar o dă peste cap cu totul!

Claudia Iuga s-a scuzat pentru eroare, expllicând că „nu era știre inițială, erau câteva informații pe care vi le-am transmis, așa cum se prezenta situația până în momentul efectuării cercetării la fața locului”

…………………………………………………….
[TITLUL INIȚIAL] (ora 12.20) Destin de arădean… să ajungi la 87 de ani și să mori în timp ce pedalezi pe „Eminescu”, colț cu „Cicio Pop”
Zi neagră pentru un arădean care a fost grav accidentat în timp ce se afla pe bicicletă

Un biciclist ce se deplasa pe strada Eminescu colț cu Cicio Pop din municipiul Arad a fost grav rănit în urma unui accident rutier care a avut loc cu puțin timp în urmă.

Vom reveni cu primele concluzii ale cercetării la fața locului, deîndată ce acestea vor fi transmise.

UPDATE: Biciclistul, în vârstă de 87 de ani, a decedat.

Biroul de presă al IPJ Arad
Strada Eminescu - accident

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news