ȘTIRI

[ACTUALIZARE] Omul de 61 de ani din satul Baia dat dispărut de familie pe 12 ianuarie a fost găsit la 30 km de domiciliul său, în podul unui grajd abandonat, pe un deal din Dumbrăvița

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Bătrân plecat de acasă, găsit de polițiști și un subofițer ISU

În ziua de 12 Ianuarie, polițiștii arădeni au fost sesizați despre plecarea de la domiciliul său, de pe raza localității Baia (comuna Vărădia de Mureș), a unui bărbat de 61 de ani.

În după amiaza zilei de 14 Ianuarie a.c., bărbatul a fost găsit la aproximativ 30 km de domiciliul său, în podul unui grajd abandonat, pe un deal de pe raza localității Dumbrăvița, îmbrăcat în aceleași haine cu care plecase de acasă.

La căutările desfășurate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și ai Secției Rurală 8 Săvârşin a luat parte și un subofițer ISU, din cadrul Secției Bârzava- Garda 2 Birchiş, aflat în timpul liber. Acesta a însoțit echipele de căutare cu autoturismul personal, special echipat pentru deplasarea în zone greu accesibile.

Activitățile de căutare au fost îngreunate de terenul greu accesibil în orice anotimp, ninsoarea abundentă din ultimele zile și temperaturile scăzute. Echipele de căutare au acoperit o suprafață de aproximativ 5 hectare.

După un consult medical preliminar bărbatul a fost predat familiei sale.

………………………………………………………..

[TITLUL INIȚIAL] (12 ianuarie, 2021) Încă o DISPARIȚIE CIUDATĂ: acest bărbat nu a mai fost văzut din 2 ianuarie. Sunați la 112 dacă știți ceva concret despre asta!

[COMUNICAT DE PRESĂ]

La data de 2 ianuarie 2021, JURCOANE TRAIAN MATEI, de 61 de ani, a plecat de la domiciliul său, de pe raza localității Baia, județul Arad (comuna Vărădia de Mureș – n.n.) și până în prezent nu s-a întors.

Semnalmente: înălţime 170 cm, aprox. 65 kg, ochi căprui, păr grizonat.

Când a fost văzut ultima data, purta geacă de fâș verde, cămașă de corp roșie, pantaloni gri, căciulă neagră cu dungă alb și mov și cizme negre.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea celei dispărute sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

BIROUL DE PRESĂ al IPJ Arad

Critic Arad, 15 ianuarie 2021 11:50