marți, octombrie 4, 2022

[ACTUALIZARE] Operațiunea „îndreptați stâlpul de pe 6 Vânători” a reușit… imediat după apariția pocinogului în mediul virtual

 

[TITLUL INIȚIAL] (12 mai, 2021) Un STÂLP PRĂBUȘIT peste liniile de ÎNALTĂ TENSIUNE de pe „6 Vânători” așteaptă ca Poliției Locale să-i răspundă ENEL la telefon!

„Azi, aproape de amiază din câte știu, a fost un accident la 300 m de Atrium, pe Calea 6 Vânători. Stâlpul se mai ține doar în firele de curent. Se poate rupe în orice moment și să accidenteze pe cineva sau chiar ucide prin curent. La Poliția Locală nu răspunde nimeni ca îs prea ocupați sa prindă infractorii din oraș” ne ia brusc unul dintre cititorii preferați ai site-ului nostru, trimițându-ne și fotografia care cerfifică informația:

„Am sunat la 112 de am vorbit  cu Poliția Municipală… mi-au spus de la dispecerat că o sa sune ei la Enel. Deci din nou Poliția Locală își face «datoria» pe teren, dar și cei care stau pe scaun ca să răspundă la apelurile de urgență. Cică sunt ocupați…
Nici măcar bunul simț ca cineva să se deplaseze ca să izoleze locul și să nu se accidenteze cineva.

Banii Arădenilor aruncați pe geam la niște autorități cărora chiar nu le pasă de Arad și de Arădeni.”

Noi n-are rost… ar fi de-a dreptul tautologic să mai adăugăm o completare.

[ACTUALIZARE]

Imediat după aparția în spațiul public a buclucașului stâlp rupt ca urmare a unei tamponări și prăbușit peste firele de curent electric, un echipaj dotat cu macara și nacelă s-a deplasat pe Calea 6 Vânători și a procedat la îndreptarea acestuia:

Intervenția a durat puțin peste o oră, iar situația a revenit la normal – seara coborând peste același peisaj… dar reparat. „Vicimă” a căzut doar coșul de gunoi lipit de stâlpul fost-rupt (coș de gunoi de care făcea mișto lumea pe net că… „din cauza lui”).

„Deci se poate dacă se vrea. Dar se pare ca doar dacă intervenim noi cetățenii!” – este concluzia cititorului care ne-a ținut la curent cu acest subiect… și poate că nu e neapărat EXACT AȘA… dar aproximativ CAM AȘA stau treburile în acest oraș – acest mic (dar zglobiu) eveniment fiind unul „școală”.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news