[ACTUALIZARE] Pastorul septuagenar a fost recunoscut de copilele hărțuite, dar este cercetat în stare de libertate pentru „tentativă de lipsire de libertate”

 

[ACTUALIZARE]

Polițiștii care instrumentează „cazul Angheluță” sunt la faza vizionării înregistrărilor surprinse de camerele video stradale amplasate în jurul Școlii Generale 4 și confruntarea lor imaginilor cu declarațiile suspectului, victimelor și martorilor. Constantin Angheluță – după cum era ușor de bănuit – nu recunoaște nimic din cele povestite de fetele de 9 ani. Acestea l-au recunoscut, însă,  pe  individul care le-a acostat înainte și după cursuri, recunoscând și mașina.

Actualmente, starea juridică a pastorului neoporotestant Constantin Angheluță este „cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de lipsire de libertate.”

………………………………………………………………………..

[TITLUL PRINCIPAL] (12 octombrie, 2016): [BREAKING NEWS] A fost prins hărțuitorul de fetițe de la „Generală 4”: Constantin Angheluță, pastor neoprotestant în vârstă de 70 de ani

Două plângeri de o gravitate extremă – dat fiind impactul lor social puternic – au fost depuse și soluționate astăzi de polițiștii arădeni.  Ele au fost depuse de către două mame care au reclamat faptul că fiicele lor au fost ademenite să intre într-o mașină (un Ford Focus albastru) înainte și după începerea cursurilor la școala la care învățau: Colegiul Național „Vasile Goldiș” – fosta și cunoascuta Școală Generală nr. 4. Prima tentativă de răpire (în caz că putem vorbi despre așa ceva – deocamdată se fac cercetări) a avut loc ieri dimineața, la ora 7.45, iar a doua la ora 16.36.

De asemenea, un tată a reclamat același lucru pe pagina sa de facebook – polițiștii spunând, însă, că postarea sa nu s-a concretizat într-o declarație.

Una și aceeași persoană este suspectată de hărțuire și, actualmente, se află în custodia IPJ Arad: este vorba despre un bătrân de 70 de ani, de profesie pastor neoprotestant.

Numele său va fi public după încheierea cercetărilor preliminare.

Vom reveni.

Actualizare:

Pastorul Constantin Angheluță este septuagenarul reținut de polițiști în cazul hărțuirii fetițelor. Polițiștii îl vor ține sub supraveghere strictă, chiar cacă magistratul judecător nu va dispune arestarea sa.

 

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6528
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy