ȘTIRI

[ACTUALIZARE] Pomul de Crăciun a fost împodobit! Festivitatea de aprindere a luminițelor care-l împodobesc va avea loc azi, de la ora 18:00

 

[COMUNICAT DE PRESĂ – Primăria Municpiului Arad]

Pomul de Crăciun din faţa Palatului Administrativ a fost împodobit. Aproape 1000 de metri de şir luminos şi zeci de fulgi dinamici au fost folosiţi pentru a transforma impresionantul brad de aproximativ 20 de metri într-un adevărat punct de atracţie pentru arădenii de toate vârstele.

În ajun de Sfântul Nicolae începând cu ora 18 va avea loc mult așteptata festivitate de aprindere a luminițelor care împodobesc Bradul de Crăciun. Primăria Arad prin Centrul Municipal de Cultură au pregătit şi în acest an un program deosebit dedicat acestui moment special al Sărbătorilor de Iarnă.

Evenimentul va începe cu un program de colinde și cântece de iarnă, urmat de aprinderea instalaţiei de lumini de către primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, între timp va ajunge şi Moş Nicolae care va lăsa sub brad nu mai puţin de 8000 de pacheţele pentru cei mici.

Ultima parte a evenimentului a fost rezervată Andreei Bălan, artista prezentând la Arad, noul ei show special creat pentru sărbători, Fantezia de Iarnă.

Şi tot de mânie seara va fi pus în funcţiune şi Tramvaiul lui Moş Crăciun, care începând de anul acesta are o nouă înfăţişare.

Nota redacției: fotografia reprezintă un instantaneu de anul trecut

………………………………………………

[TITLUL INIȚIAL] (03 DECEMBRIE 2017) Bradul de Crăciun se va aprinde în ajun de Moș Nicolae, marți, 5 decembrie

[COMUNICAT DE PRESĂ – Primăria Municipiului Arad]

Marți, 5 decembrie 2017, începând cu ora 18 vă invităm să luați parte la mult așteptata festivitate de aprindere a luminițelor care împodobesc Bradul de Crăciun, din centrul Aradului.

Evenimentul festiv pregătit de Primăria Arad prin Centrul Municipal de Cultură va cuprinde atât un program de colinde și cântece de iarnă cât și un concert Andreea Bălan. Artista prezintă la Arad, chiar în ajunul sărbătorii de Sfântul Nicolae, noul ei show, Fantezia de Iarnă, special creat pentru această perioadă a anului.

Nelipsit de la întâlnirea cu cei mici, Moș Nicolae va veni cu o desagă plină de surprize. Nu mai puțin de 3000 de pachețele au fost pregătite și în acest an pentru micuții care vor participa la deja tradiționala festivitate de aprindere a Pomului de Crăciun.

Recoltat din ținutul Sebeșului, bradul a ajuns sâmbătă seara la Arad și a fost instalat pe platoul din fața Palatului Administrativ. Odată împodobit, falnicul brad de aproximativ 20 de metri, va întregi tabloul de sărbătoare pe care-l oferă, zilele acestea, orașul.

Critic Arad, 5 decembrie 2017 10:17

Brad-de-Craciun-2017-4Brad-de-Craciun-2017-3Brad-de-Craciun-2017-2Brad-de-Craciun-2017-1Brad-de-Craciun-montare-2017