Acasă ȘTIRI Rafael Emanuel Neamțiu și Gabriela Luca se numesc cei doi tineri...

[ACTUALIZARE] Rafael Emanuel Neamțiu și Gabriela Luca se numesc cei doi tineri care au căzut victime… propriei pasiuni transformată în CRIMĂ

0

 

Doi tineri care urmau să-și deschidă astăzi un local în comuna Târnova împreună au fost găsiți dimineață fără suflare, împușcați în cap.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de la Serviciul de Investigații Criminale condus de comisarul-șef Adrian Șimon care acționează sub coordonarea procurorului Sorin Iercoșan și împreună cu medicii legiști.

Din primele informații culese de la sursele locale, cei doi, care aveau o relație stabilă dar conflictuală, s-au luat la ceartă aseară, iar după scandal, bărbatul – un tânăr de 23 de ani – și-a împușcat concubina – de aceeași vârstă, mamă a unui copil de 3 ani – apoi s-a sinucis cu aceeași armă: o pușcă pentru care nu deținea permis. Mobilul crimei ar fi fost gelozia – tânărul aflase că iubita lui intenționează să plece la muncă în Germania, cu un alt bărbat.
Femeia era de loc din Șilindia, iar bărbatul, din Tîrnova.

Chiar polițiștii din Târnova au fost cei care au făcut sumbra descoperire când, dimineață, dorind să bea o cafea la localul „nou deschis”, văzând că acest lucru nu se întâmplă au introdus pe geamul din spate un mai tânăr coleg … care a ieșit alb ca varul și le-a spus ce a găsit înăuntru. Femeia prezenta trei plăgi împușcate (în torace, abdomen și cap), iar bărbatul, una.

„Ipoteza luată în considerare, în acest moment, după efectuarea primelor cercetări la fața locului, este cea a omorului urmat de sinuciderea autorului. Fapta a fost săvârșită cu o armă de vânătoare confecționată artizanal și deținută ilegal”, a declarat comisarul șef Adrian Șimon, șeful Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Arad.

ACTUALIZARERafael Emanuel Neamțiu și Gabriela Luca (FOTO) se numesc cei doi tineri care au căzut victime… propriei pasiuni. Rafael era cunoscut în comună ca scandalagiu.

[COMUNICAT DE PRESĂ] – Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad

Biroul  de  Informare  şi  Relaţii Publice  din  cadrul acestei unităţi   este  împuternicit să  aducă  la  cunoştinţa opiniei  publice  următoarele:

În cauză există o procedură penală în curs, la acest moment dispunându-se începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de omor cu privire la fapta ce a avut drept consecinţă moartea a două persoane din comuna Tîrnova.

În fapt, în data de 07.03.2018, organele de urmărire penală au fost sesizate că în localitatea Tîrnova din judeţul Arad au fost descoperite două persoane decedate, una de sex feminin şi alta de sex masculin, ambele născute în anul 1994, cu urme de împuşcare.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului de către procurorul criminalist anume desemnat, sprijinit de organele de poliţie din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – IPJ Arad, a rezultat că ambele victime prezentau plăgi împuşcate, în câmpul infracţional fiind identificată şi arma confecţionată artizanal cu care au fost executate focurile letale.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, prin procurorul anume desemnat, în cooperare cu organele de poliţie nominalizate, desfăşoară în continuare activităţi judiciare specifice şi acţionează în vederea aflării adevărului şi a stabilirii responsabilităţilor în cauză.

Exit mobile version