ȘTIRI

[ACTUALIZARE] Roxana, fata de 15 ani din Arad dată dispărută astăzi, a fost GĂSITĂ în Craiova în compania… acestui „loverboy”!

 

Grosu Adrian Bogdan se numește „loverboy”-ul din Craiova în compania căruia a fost găsită fata de 15 ani, elevă la Liceul „Vasile Goldiș” din Arad.

Se pare că acesta a „amețit-o” pe fată cu… cine știe cu ce poate ameți un individ ca ăsta pe cineva?!

Ultima actualizare a pozei de profil a craioveanului cu care… nu vrei să te-ntâlnești este (încă) publică, datează 20 octombrie, a.c. și spune cam tot ce e de spus despre această „poveste de dragoste cu, pentru și despre idioți”:

Nu iubim cu adevarat decat atunci cand iubim fara motive.

Publicată de Grosu Adrian Bogdan pe Duminică, 20 octombrie 2019

 

Cert e că în jurul orei 19.00 cei doi au fost localizați de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale într-un loc din municipiul Craiova, iar situația este în mâinile lor.

 

…………………………………..

[TITLUL INIȚIAL] (ora 15:30) Tânără de 15 ani – dispărută de acasă. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

[COMUNICAT DE PRESĂ – IPJ ARAD]

O tânără de 15 ani, OLARIU IASMINA-ROXANA a plecat în dimineața zilei de 6 noiembrie* a.c. de la domiciliul ei din Arad și nu s-a mai întors.

Minora are următoarele semnalmente: 1,65 m., 60 de kg., păr șaten vopsit blond, până la nivelul umerilor și ochi căprui.
La momentul dispariției purta pantaloni jeans albaștri, o geacă kaki cu glugă și ghete negre.
Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea tinerei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

COMPARTIMENTUL DE RELAȚII PUBLICE

* Erată: Ofițerul de presă al IPJ Arad care a tastat greșit data, indicând inițial „6 octombrie” ca ziua dispariției fetei, își prezintă scuzele pentru acest fapt

Critic Arad, 7 noiembrie 2019 7:00

roxanaolariu