marți, martie 28, 2023

[ACTUALIZARE] S-a deschis Magazinul Glamour „CormierWackerCouture” [FOTO/VIDEO]

Invitați speciali la inaugurare: Carmina Cotfas (Miss 2021-2022 România și Miss Universe România 2021-2022) și Traian Bădulescu, Președinte al Asociației Presei de Turism din România

[ACTUALIZARE]: Magazinul Glamour „CormierWackerCouture” s-a inaugurat sâmbătă

Magazinul poate fi găsit în Arad, B-dul Revoluției, nr. 12-18, lângă Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi”.

 

***
[Titlul Inițial](14 aprilie 2022): [NOU ÎN ARAD] Magazinul Glamour „CormierWackerCouture” se inaugurează sâmbătă
Designerul vestimentar arădean, Andreea Cormier Wacker, în colaborare cu Lectorul Universității de Design Vestimentar din Dubai, Said Omari, are onoarea de a vă invita, în data de 16 aprilie, 2022, începând  ora 11:00 la inaugurarea magazinului CormierWackerCouture.

 

Locația și specificul magazinului
Magazinul va putea fi găsit în Arad, B-dul Revoluției, nr. 12-18, lângă Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi”.
„Îmi place să investesc timp și să adaug un praf din sentimentele mele pure în fiecare bucată de glamour pe care o creez. Mă lupt să creez de fiecare dată cea mai bună versiune a mea, depinde de dispoziție.
În acest magazin se vor regăsi ținute elegante, casual, de birou, de zi sau de seară, chiar și rochii de mireasă. Pentru cine preferă, vom avea nu numai ținutele la comandă, ci și posibilitatea de închiriere a lor.” – a declarat Andreea.
Invitați speciali la inaugurare:
Carmina Cotfas (Miss 2021-2022 România și Miss Universe România 2021-2022) și Traian Bădulescu, Președinte al Asociației Presei de Turism din România.

 

Despre Andreea Cormier Wacker
Andreea Cormier Wacker este și model de succes, cu prezentări internaționale la Milano, Geneva, Cannes, Dubai și nu numai.

 

A creat vestimentații pentru prezentatoare TV foarte cunoscute, precum Floriana Rignarese și Cinzia Profita.

De asemenea, Miss Italia Samantha Ferrari, Miss Cannes Fashion Days Anais Zwald, Miss Aruba, Miss Ohio, Jenaya Lee 2×Guiness Record Book au purtat vestimentațiile create de arădeanca Andreea Cormier.

A avut numeroase colaborări și evenimente la care a participat, unul dintre ele fiind Milano Fashion Week Norberto Wittwer, alături de Monica Foglia, Prassana Weersooriya, în prezentarea accesoriilor și poșetelor marca Bulgari sau Wass Milano, Tailor Tom Ford,  Tiziana di Meo, Emy Lee Geneva sau Ugo Autuori.

Articole asociate:

Arădeanca Andreea Cormier-Wacker – designer vestimentar de talie internațională: „Tot ce vine din inimă este protejat de iubire”

Ideea designerului arădean Andreea Cormier Wacker a schimbat parcursul evenimentului Rock Starr Fashion Show de la Milano

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news