miercuri, martie 29, 2023

[ACTUALIZARE] S-a dus cu taurul la pășunat și… a lăsat 5 copii fără tată

[ACTUALIZARE]

Bărbatul în vîrstă de 38 de ani era căsătorit, avea 5 copii și lucra ca îngrijitor la o fermă de vaci din localitate. La momentul petrecerii incidentului, se afla cu animalele pe câmp, la pășunat. „Nu se știe din ce motive, taurul – care era foarte agitat – l-a luat în coarne pe bărbat și s-a jucat cu el ca și cu o cârpă. L-a spart în piept, a murit imediat” – a relatat, pentru Jurnal arădean/ Aradon, Petru Răuț, primarul comunei Olari.

„În data de 23 septembrie, la ora 18.00, am fost înștiințați că un bărbat de 38 de ani, care lucra ca îngrijitor la o cireadă de vaci, a fost lovit de un taur în timp ce se afla la pășunat în extravilanul localității Olari. În urma loviturilor, bărbatul a decedat, iar cadavrul acestuia a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei” – spune Lorena Pîrvulescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Se pare că informațiile potrivit cărora omul era angajat „la negru” la ferma unde s-a produs tragedia s-au… rezolvat pe parcurs.

………………………………………………………………………………………..

[TITLUL INIȚIAL] (23 septembrie): [BREAKING NEWS] Un bărbat din comuna Olari a fost omorât de un taur al fermei la care lucra

Un bărbat care – conform informațiilor culese „la prima mână” de la martori din zonă – lucra la o fermă zootehnică din comuna Olari fără forme legale a fost omorât în această seară de un taur. Din informațiile oficiale pe care Inspectoratul Județean de Poliție Arad le-a putut oferi la acest stadiu al cercetărilor „o echipă de la Serviciul Județean de Medicină Legală a fost solicitată să se deplaseze pentru a constata decesul.”

Polițiștii criminaliști sunt la fața locului și efectuează cercetări în cauză. Vom reveni cu completări la această știre.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

3 COMENTARII

  1. Prima dată a fost bătut de catre proprietarii,ptr ca acesta fiind bolnav nu sa prezentat la muncă,iar aceștia au mers la el acasă și după ce l-ați bătut bine,l-au urcat in mașina și l-au dus la treabă,unde a fost ucis de taur.

Comentariile sunt închise.