marți, decembrie 6, 2022

[ACTUALIZARE] Săptămâna preselecției Miss Arad 2018. Vezi PROGRAMUL și REGULAMENTUL

 

[ACTUALIZARE]

Comunicat de presă

 

Au intrat în linie dreaptă pregătirile pentru preselecția concursului județean de frumusețe Miss Arad 2018, care va avea loc joi, 21.06.2018, la Atrium Mall Arad. Concursul se adresează domnișoarelor care au domiciliul în județul Arad, cu o vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani și înălțimea minimă de 1,67.

Programul evenimentului care se va desfășura in Atrium, la parter, pe scena amplasată lângă lifturi este următorul: la ora 16:00 se va face înscrierea și/sau validarea concurentelor, realizarea instructajului general și primirea numerelor de concurs, urmând ca la ora 18:00 să înceapă probele preselecției, care constau în defilare pe podium și un scurt interviu inspirat din fișa de înscriere. Evenimentul va conține  momente artistice și prezentări de modă realizate de manechine și firme arădene. La ora 20:00 se va face desemnarea finalistelor concursului Miss Arad 2018.
Organizatorii le recomanda concurentelor să adopte un aspect general natural, îngrijit, iar ținuta să le pună în evidență calitațile fie că este formată din doua piese sau una, sugestiile oferite fiind: o rochie sau o salopetă mulată pe corp, o fustă sau pantaloni scurți și un tricou, camașă sau top,  pantofi sau sandale cu toc.   Concurentele care vor intra în posesia cardurilor de finaliste,  vor avea acces gratuit la activități sportive, de remodelare corporală, întreținerea sănătății, educație pentru sănătate, precum și activități pentru managementul emoțiilor.

Concursul județean de frumusețe Miss Arad 2018 este organizat de Asociația Angels Organization și este susținut de Consiliul Județean Arad și Centrul Cultural Județean Arad, iar finala proiectului va avea loc în data de 27 iulie 2018 la Teatrul Clasic Ioan Slavici.

Participarea la Miss Arad, pe întreaga durată a proiectului, nu presupune nici o taxă din partea concurentelor.

Regulamentul concursului este disponibil pe missarad.blogspot.com.

 

……………………………………………………………….

 

[TITLUL INITIAL (08.06.2018): S-a dat startul înscrierilor pentru MISS ARAD 2018. Preselecția va avea loc în 21 iunie]

Alegerea tematicii concursului județean de frumusețe Miss Arad de anul acesta este influențată de anul Centenarului Marii Uniri a României din 1918, lozinca fiind „Frumusețea înseamnă solidaritate”. Inspirate de valoarea solidarității, concurentele vor fi călăuzite pe întreaga durată de desfășurare a proiectului să devină membri implicați în activitățile comunității din care fac parte, să fie atente la nevoile semenilor dezavantajați sau aflati în suferință, fiind angrenate în activități de voluntariat.
Anul acesta, preselecția concursul județean de frumusețe Miss Arad va avea loc în data de 21 iunie, la Atrium Mall Arad, iar finala se va desfășura în data de 27 iulie 2018 la Teatrul Clasic Ioan Slavici.
Regulamenul de participare a concursului cuprinde criteriile preliminare, care sunt: domiciliul din buletin să fie în județul Arad, necăsătorită, vârsta minimă de 15 ani iar cea maximă de 25 de ani și înălțimea minimă de 1,67. Pentru a veni în întâmpinarea concurentelor, organizatorii permit tinerelor să își depună candidatura la concurs, înainte de data de preselecție, completând fișa de înscriere disponibilă la info desk-ul Atrium Mall Arad, și validând-o cu prezența lor la evenimentul din data de 21 iunie 2018.
Următoarea activitate după selectarea și stabilirea finalistelor concursului, este reprezentată de pregătirea fizică și psihică a concurentelor pentru următoarele etape, prin implicarea fetelor în activități sportive, de remodelare corporală, întreținerea sănătății, educație pentru sănătate, precum și activități pentru managementul emoțiilor. Munca unei echipe de profesioniști în domeniul serviciilor de frumusețe va oferi concurentelor șansa de a-și consolida încrederea în sine, de a crește stima de sine și de a învăța cum să își gestioneze emoțiile. Cantonamentul de pregatire are loc înaintea finalei, în luna iulie, și reprezintă perioada de pregătire intensivă a tinerelor arădence, alături de un coregraf care va pregăti momentele concursului în detaliu.
Finala Concursului Judetean de frumusete Miss Arad 2018 reprezintă încununarea muncii concurentelor, a echipei de organizare și reprezintă deznodământul care va avea loc în data de 27 iulie 2018 la Teatrul Clasic Ioan Slavici. În cadrul finalei concursului, spectatorii vor asista la momente artistice, muzicale, de dans și modă, realizate de copii și adolescenți din județul Arad. Concurentele care s-au calificat in finală, vor susține în fața publicului virtual, a celui aflat în sala de spectacol și a juriului compus din personalitățile judetului Arad, proba costumelor de baie, proba de eleganță și a întrebărilor de perspicacitate.
Concursul județean de frumusețe Miss Arad 2018 este organizat de Asociația Angels Organization și este susținut de Consiliul Județean Arad și Centrul Cultural Județean Arad.
Regulamentul concursului este disponibil pe missarad.blogspot.com.

 

 

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news