[ACTUALIZARE] Serviciul de Ambulanță Județean Arad explică ce căuta șoferul de pe salvare cu furtunul în rezervorul altuia: „Omul alimentase cu benzină în loc de motorină”

 

Directorul Serviciului de Ambulanță Județean Arad, dr. Maria Nicoară, a fost cea care ne-a sunat pentru a lămuri ce căuta șoferul de pe salvare, lângă benzinăria de pe Cocorilor, cu furtunul în rezervorul altuia: „Omul băgase în rezervor benzină în loc de motorină” – ne-a declarat Maria Nicoară – „și se cunoștea acest lucru de către conducere, dispunându-se o expunere a situației de către toate părțile implicate. În urma cercetărilor amănunțite, s-a constatat că șoferul (un angajat bun, fără abateri de la serviciu), dintr-o eroare, a alimentat rezervorul cu benzină. Și-a a dat seama de acest fapt abia după ce a citit bonul. Plătise cu cardul special, așa că a chemat un prieten care avea motorul pe benzină, a golit rezervorul cu ajutorul acestuia și a plătit realimentarea ambulanței cu banii lui.” 

În ceea ce ne privește, chiar ne bucurăm că a fost vorba de un fapt relativ banal, și nu de o faptă gravă, ca furtul de combustibil din mașina unei asemenea instituții – fiind dispuși, până la o probă contrarie care să răstoarne explicațiile sale, să-i prezentăm scuze șoferului „pățit”… în caz că are nevoie de ele.

…………………………………………………..

[TITLUL INȚIAL] (ora 9:00) Cum FURI combustibil din AMBULANȚĂ?… Simplu, dacă ai mult tupeu: îți mai trebuie doar un furtun și un client. Vezi cum SE FACE pe Cocorilor – direct din benzinărie!

Nu prea există oameni care să nu fi recitat și sunt puțini cei care n-au aplicat proverbul „trăiești de unde lucrezi”… și nu la salariu ne referim (oricât ar fi de mare). De asemenea, nu credem că mai sunt oameni care n-au reținut și prelucrat informația potrivit căreia „șoferii de pe ambulanțe vând motorină cu trei lei litrul”… deși la 99, 9% dintre noi respectiva informație nu le-a folosit la nimic: maxim le-a consumat niște neuroni cu bere la unul dintre birturile de pe „Cocorilor”.

La PETROM-ul de pe Cocorilor s-a întâmplat și acest „mic flagrant” (pozat, filmat și dat cui trebuie de un angajat al firmei de protecție și pază DEY GUARD), în care descifrăm, cu ușurință, toate amănuntele care-l interesează pe un polițist de la „economic”, pe un procuror, pe doamna director de la Serviciu de Ambulanță Județean Arad și, nu în ultimul rând, pe contribuabil. Deci: se alimentează ambulanța cu cardul de serviciu, i se face plinul, și, imediat după ce ai părăsit pompa, vine un tovarăș cu mașina lui, scoate furtunul (dacă n-ai tu, trebuie să aibă tovarășul… dar tu ai și furtun!), suge oleacă din el, își bagă cât plătește din rezervorul ambulanței și gata… marcă banul.

Cu banii astfel câștigați, toate părțile implicate sunt mulțumite… și doar nu își face cineva impresia că pe vreunul din combinația asta îl „mustră conștiința”?! „Șeful de la combustibil” va semna, eventual, pe actul de constatare al mecanicului, cum că „mașina are pierderi de combustibil din cauza… blabla”, mașina va intra puțin în service și, astfel, inclusiv mecanicul auto va fi beneficiarul super-sistemului de sănătate în care trăim și care, cum am înțeles și de la doamna ministru când a vizitat Aradul, e o treabă minunată care n-are nevoie decât de mai mulți bani și de mai mulți politicieni ca să fie perfect!

Loading

Facebook Comments Box

6 Comentarii

  1. În primul rand înainte de a scrie vreun articol interesați-vă și documentați-vă. Nu este corect din partea aceluia care a făcut fotografia e puțin de răutate, nici cei de la firma DEY nu sunt niște sfinți se cunoaște foarte bine.Dar nu am intervenit în acest articol pt a scrie care este mai bun și care nu…. Și eu cunosc acest caz din sursa sigura si asa sa întâmplat, din gresala sa alimentat cu benzina în loc de motorina, dar cum se obișnuiește la noi sa fim răutăcioși și sa ne intereseze mereu de alții și nu de noi asa va fii tot timpul. O zi buna tuturor!

  2. Minciuna. !! Nu se poate alimenta decat un tip de combustibil, adica motorina.asa se face achizitia de furnizare a combustibilului. Si eu am card de alimentare petrom. Si pot alimenta doar benzina. Pt ca asa este flota de auto.

  3. Fiecare om greșește o data în viata nimeni nu e perfect haideți oameni buni sa nu mai tot dezbatem acest subiect.. Și în lipsa de cauza nu mi se pare normal sa acuzam și sa vorbim. Macar acum în Postul Paștelui sa fim mai omenosi și înțelegători….

  4. DN Radu când intri în peco te întreabă cineva dacă ai card? Prima data alimentezi apoi plătești. Paște fericit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy