miercuri, august 17, 2022

[ACTUALIZARE] Și-a amenințat victima din Chișineu Criș că îi ucide părinții și copilul! Rai Flore, recidivist cu fapte asemănătoare, tocmai ce fusese scos de sub control judiciar…

[ACTUALIZARE] (ora 14.30)

Rai Flore (foto),  recidivist, „client vechi” al Poliției, Parchetului Judecătoriei Chișineu Criș (unde-l cunoaște tot personalul) era proaspăt eliberat de sub control judiciar și cu un proces pe rol pentru fapte asemănătoare celor pentru care a fost reținut astăzi, dar mai puțin grave: loviri și alte violențe și amenințări. În dosarul acesta, conform probatoriului adunat de polițiști,  violentul șantajist și-a amenințat victima,  că îi omoară părinții și copilul dacă nu îi dă suma de 15.000 de euro.

Vom reveni asupra acestui caz oribil, îndată ce vom culege mai multe informații.

ULTIMA ORĂ: Asupra lui Rai Flore, judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Chișineu Criș a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile (ora 17.30). 

……………………………………………………..

[TITLUL INIȚAL] (ora 13.30) „Recuperator” de Grăniceri – propus pentru arestare! Polițiștii din Chișineu Criș au prins un ȘANTAJIST PERICULOS care-și teroriza financiar, fizic și psihic victimele

[COMUNICAT DE PRESĂ]

REȚINUT PENTRU ȘANTAJ ȘI DISTRUGERE

Pentru șantaj și distrugere, polițiștii orașului Chișineu Criș au reținut ieri un bărbat din Grăniceri/ Amenințându-și victima, bărbatul i-ar fi pretins acesteia 15.000 de euro

La data de 17 octombrie a.c., sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Chișineu Criș, polițiștii s-au sesizat din oficiu în cazul unei infracțiuni de șantaj comisă în formă continuată și distrugere.

Din cercetări a reieșit că în cursul anului 2018, în baza aceleiași rezoluții infracționale, un bărbat de 33 de ani din Grăniceri, în mod repetat, exercitând amenințări și acte de violență asupra victimei de 38 de ani, i-ar fi pretins acesteia suma de 15.000 de euro. În urma presiunii exercitate de bărbat, victima i-ar fi înmânat șantajistului direct și prin intermediari, suma de 4.090 euro.

De asemenea, s-a stabilit că în cursul zilei de ieri, cel bănuit de comiterea șantajului și-ar fi continuat „acțiunile” distrugându-i victimei o oglindă retrovizoare a autoturismului parcat pe raza localității Chișineu Criș.

În bază probatoriului administrat, s-a dispus reținerea bărbatului de 33 de ani pentru 24 de ore.

Acesta va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj și distrugere, fapte prevăzute și pedepsite de art. 207 și 253 C.P.

OFIȚER DE PRESĂ,

Inspector principal de poliție Lorena RADU

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news