[ACTUALIZARE] Voluntari – UTA 3 – 0… și de doi bani speranță în retur

 

[ACTUALIZARE]

FC Voluntari a învins în prima manșă a barajului pentru rămânerea în Liga 1 pe UTA Bătrâna Doamnă, scor 3-0, pe stadionul „Anghel Iordănescu”.
Au marcat: Voduț 27, Tudorie 44, Ad. Bălan 79.

Ilfovenii au deschis scorul în minutul 27 după reluarea cu capul a lui Voduț. Tudorie a majorat diferența cu un minut înainte de intrarea celor două formații la vestiare. În minutul 79, Adrian Bălan a executat perfect o lovitură liberă de la 20 de metri și a stabilit scorul final.

UTA vine după dubla manșă a barajului cu Dunărea Călărași. În tur, arădenii au fost învinși la Călărași, scor 1-3, însă pe propriul teren aceștia au revenit și au învins cu 4-1 după prelungiri.

Returul dintre UTA și FC Voluntari va avea loc la Arad, miercuri, 12 iunie, de la ora 13:00, pe stadionul „Motorul”.

Sursa text: gsp.ro

 

………………………….

 

[TITLUL PRINCIPAL] Meciul meciurilor pentru UTA azi, în direct pe Digi Sport 1, de la 18.30

UTA joacă azi, de la ora 18.30, la Voluntari, meciul-meciurilor, contând pentru ultima etapă de promovare în elita fotbalului românesc. Meciul se desfășoară în sistem tur-retur și este transmis în direct de Digi Sport 1.

„E important să fim la ora jocului la o capacitate fizică așa cum cere un baraj. Avem probleme de lot după ce a fost săptămâna trecută și spre finalul sezonului, vizavi de încărcătură fizică și psihică. E o provocare fantastică. Ajungând aici, încercăm cu siguranță să profităm de acest moment. Adversarul stă bine din punct de vedere al lotului și al prospețimii, a avut timp să se pregătească de acest baraj. Noi venim după o perioadă foarte încărcată, cu jocuri din trei în trei zile. Ne agățăm de orice și încercăm să fie o săptămână și mai frumoasă pentru acești jucători extraordinari, pentru viitorul acestui club, pentru familiile noastre și pentru suporteri. Ce am văzut sâmbăta trecută ne aduce aminte de vremurile bune, suporterii sunt flămânzi de performanță”, transmite Roland Nagy pentru site-ul uta-arad.ro.

Foto – sursa citată.

 

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6539
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy