Front 7 ȘTIRI

[ACTUALIZAZRE] „IMBECILUL din Sântana” care are dosar penal pentru ZĂDĂRNICIREA COMBATERII BOLILOR este, de fapt… DOI IMBECILI: un el și-o EA – care s-a BRAND-uit ca #VIRUSATA și, mare atenție, este FOARTE AGRESIVĂ!

 

E născută în 1978 (deci nu beneficiază de „scuza vârstei fragede”); este administrator de firmă (deci nu are scuza „necunoașterii / neînțelegerii legii”), s-a popularizat singură, promovându-se ca BRAND, de-a dreptul – în speță, „VIRUSATA” – în propria sa localitate de domiciliu (deci nu mai beneficiază de „protecția Legiii pentru protecția datelor cu caracter personal ). Nu i-a dat nimeni numele, nici nu avea de gînd să i-l dea (o mare marte dintre conducătorii de redacții / proprietari de ziare posedă LISTA cu PERSOANELE AUTOIZOLATE LA DOMICILIU – dar n-ar avea curajul să o publice nici cu pistolul la tâmplă)… și am fost nevoiți să ne certăm cu o grămadă de sântăneni și nu doar, pentru că „De ce nu-i faceți public numele ca să știm de cine să ne ferim!” „Sunteți la fel de ticăloși ca ei!” „Știre falsă!” – de a trebuit să le explicăm oamenilor ălora (de bună credință, de altfel), ca în clasa I-a, cum și de ce nu avem voie: CLICK PE GDPR!

Doamna Anker Anca, așadar, proaspăt „îndosariată” pentru Zădărnicirea combaterii bolilor (considerată – nu de noi! – de către autoritățile publice din această țară drept „cea mai gravă dintre infracțiunile contemporane”) – în Italia, Franța, Germania, Austria, te rupeau cu bătaia, fato!… în Serbia te tundeau cheală! – se deconspiră ca ea fiind IMBECILUL DIN SÂNTANA care a speriat traficul de la ea din oraș și – cumva pe cale de consecință, am zice… „acum 12 ore” își face reclamă pe facebook după cum urmează:

(Ulterior apariției articolului și-a șters postarea – și bine a făcut -, noi păstrând, însă print-screenurile, în caz că-i vine vreo idee la fel de proastă ca și cea care a făcut-o „vedetă.”)

Comentariile la propria sa disertație sunt și mai „spartane”: „Nu am de dat explicații nimănui , așa cum nu am dat niciodată , dar vreau sa vad cate din voi astea care ați sărit cu postări și comentarii despre imbecilul cu dosar penal au curaj să comenteze in fața mea despre el,să fie la fel de „cine e ca mine” ,cum au fost în comentarii. Pentru că și eu uit de bunul simț și cei 7 ani pe care îi am de acasă , și va scuip între ochii. Pentru faptul că ați vorbit cu răutate , caracteristic vouă.” – ne explică fata.

…de aceea înțelegând să-i facem publicitate actualizând „știrea falsă” a Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad cu această completare la materialul de urmărire penală – întrucât cred că se impune.

 

***

În ordinea și mai GRAVĂ de IDEI, DA, SÂNTANA E PLINĂ DE AUTOIZOLAȚI LA DOMICILIU – nu credem că DIAGNOSTICAȚI ca posesori ai de coronavirusului SARS-CoV-2! -, Pâncota de asemenea… și mai urmează, pentru că, ATENȚIE: se întorc „bruxellezii din Comlăuș”… iar dacă vin ăia toți acasă, coronavirusul o să vi se pară cel mai blând lucru care vi se poate întâmpla, iar autoizolarea un PARADIS! 

………………………………………………………..

[TITLUL INIȚIAL] (19 martie, 2020) Un IMBECIL din Sântana a fugit de acasă, în condițiile în care se afla în AUTOIZOLARE ca suspect de coronavirusul SARS-CoV-2. Acum are și DOSAR PENAL pentru ZĂDĂRNICIREA COMBATERII BOLILOR

[COMUNICAT DE PRESĂ]

În aplicarea art. 54 alin. 1 din Decretul Preşedintelui României privind instituirea stării de urgenţă pe teritoriul României, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 212 Partea I, la data de 16 martie 2020, care prevede că „instituţiile şi autorităţile publice, precum şi operatorii privaţi contribuie la campania de informare publică privind măsurile adoptate şi activităţile desfăşurate la nivel naţional”, Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş este abilitat să comunice următoarele:

În data de 19.03.2020 a fost înregistrat un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prev. de art. 352 alin. 1 din Codul penal.

În actul de sesizare s-a reţinut că în data de 18.03.2020, o persoană de pe raza localităţii Sântana, jud. Arad, aflată în izolare la domiciliu ca măsură de prevenire a răspândirii coronavirusului SARS-CoV-2, nu a respectat această măsură, părăsind în mod voluntar domiciliu.

În prezent se efectuează cercetări in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prev. de art. 352 alin. 1 din Codul penal.

Biroul de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad

Critic Arad, 21 martie 2020 8:00

anker-ancasantana2