miercuri, februarie 8, 2023

[Actualizare] PSD și-a desemnat, în sfârșit, candidatul la Primăria Arad. Nicio surpriză: Sebastian Bulumac

 

Actualizare: Biroul Permanent Județean al PSD Arad, întrunit în această după-amiază în ședință extraordinară, l-a validat pe Sebastian Bulumac ca fiind candidatul susținut de acest partid la funcția supremă din Primăria Municipiului Arad. Singurul dintre membri permanenți ai acestui for decizional care s-a opus… curentului a fost nimeni altul decât Vasile Bociort – cunoscutul personaj nefrecventabil care a părăsit recent Clubul Sportiv Municipal Arad aproape scuipat de angajați și presă.

Sebastian Bulumac este, așadar, oficial, candidatul susținut de PSD pentru demnitatea de primar – urmare a unei dezbateri ce părea fără sfârșit și fără soluție.

Ttitlul ințial (8 aprilie, 2016, ora 19.56): Confirmat! Sebastian Bulumac a intrat în cursa electorală

Un nou candidat a intrat în cursa pentru ocuparea fotoliului de primar al Aradului, din partea societății civile. Sebastian Bulumac  a confirmat în exclusivitate pentru criticarad.ro faptul că vizează funcția supremă în municipiu. ,,Da, pot să vă confirm faptul că voi candida din postura de independent. Nu sunt și nu am fost niciodată membru al unui partid politic, dar sper într-o susținere cât mai mare din partea arădenilor” – a declarat Sebastian Bulumac.
Acesta are 38 de ani și este în prezent manager al unei companii străine, a absolvit Facultatea de Matematică din Timișoara și este cunoscut arădenilor atât pentru implicarea civică (fiind inițiatorul campaniei „Salvați Parcul Eminescu”) cât și pentru faptul că a fost timp de trei ani președintele Suporter Club UTA.

Actualizare:

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

 1. BULUMÁC, bulumaci, s. m. Stâlp de susținere sau grindă de lemn care se întrebuințează la case, la porți, la spaliere de vii etc
  ………………….
  Oare e suficient să fii stâlp de susţinere pentru a deveni gospodarul Aradului ??
  Unii futurologi evaluează persoana şi după nume. De multe ori nimeresc sau chiar au harul să le pună diagnosticul.
  Apoi numele îl recomandă :
  Sf. Sebastian ajunge căpitanul gărzii praetoriene, iar în timpul domniei lui Dioclețian devine senator.
  Acțiunile sale de propăvăduire a creștinismului devin publice, iar pentru mărturisirea credinței în Mântuitor este condamnat la moarte prin săgetare.
  …………………………..
  E posibil să fie un primar credincios obştei creştine, un stâlp pe care se poate bizui poporul !

Comentariile sunt închise.