Acasă Evenimente din trafic Adjunctul inspectorului șef din cadrul IPJ Arad, Florin Turnagiu, implicat într-un accident...

Adjunctul inspectorului șef din cadrul IPJ Arad, Florin Turnagiu, implicat într-un accident auto cu rănirea ușoară a unei femei de 62 de ani. A fost informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad

0

Accident cu o victimă, vineri după-masă, în Aradul Nou. Florin Turnagiu, împuternicit adjunct al IPJ Arad, a lovit cu mașina o femeie de 62 de ani care se deplasa pe moped, în parcarea Lidl.

Compartimentul de relații publice al IPJ Arad este abilitat să facă următoarele precizări:

În după-amiaza zilei de 28 Octombrie a.c., în jurul orei 17.15, o femeie de 62 de ani, din Arad, în timp ce se deplasa cu un scuter electric în parcarea unui supermarket de pe Calea Timișorii din municipiu, a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul din față, care frânase pentru a intra într-un loc de parcare, condus de un bărbat de 45 de ani, din județul Timiș.

În urma impactului, femeia a fost transportată la spital, în vederea efectuării de investigații medicale, fiind rănită ușor, la prima vedere.

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciunul dintre cei implicați nu consumase alcool.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului, fiind informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad.

Bărbatul în cauză este împuternicit pe funcția de adjunct al inspectorului șef din cadrul I.P.J. Arad.

Biroul de presă al IPJ Arad

Foto: Tion.ro

Exit mobile version