POLITICE

Adrian Alda: „PNL Arad nu are dreptul să întineze sărbătorile arădenilor prin propagandă politică”

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Sfintele sărbători de Paște au o semnificație cu totul aparte pentru credincioși și nu trebuie transformate în prilej de propagandă politică de către PNL, spune secretarul executiv al PSD Arad, Adrian Alda.

„Constat cu amărăciune că, în săptămâna luminată, în dorința de a câștiga capital electoral, liberalii au tendința de a emite mesaje publice cu conotații politice, din partea instituțiilor aflate în subordinea Consiliului Județean, comunicări identice ca text și mesaj cu cele ale activiștilor și simpatizanților PNL. Nu întinați sărbătorile arădenilor, domnilor !

În aceste zile oamenii au în suflet bucuria Învierii Mântuitorului iar evenimentul fundamental al creștinismului trebuie întîmpinat cu pioșenie și decență.

DGASPC și alte instituții publice din Arad trebuie să înceteze în a mai funcționa ca aparate de propagandă liberală, mai ales că mesajele nu conțin nicio informație utilă pentru populație. Demonstrați arădenilor că aveți decența necesară de a depolitiza comunicarea publică în prag de sărbători !” , afirmă Adrian Alda

Biroul de Presă al PSD Arad

Critic Arad, 16 aprilie 2020 1:34