duminică, februarie 5, 2023

Adrian Todor : „Aradul poate deveni un centru sportiv regional prin construirea unui Complex sportiv multifuncțional”

 

Vicepreşedintele PSD Arad, Adrian Todor consideră că regresul sportului arădean se datorează într-o oarecare măsură şi faptului că oraşul şi în general Zona de vest a României nu are un centru sportiv care să permită derularea de competiții de nivel internațional.

„În calitate de fost sportiv de performanţă sunt în măsură să fac o evaluare obiectivă a şanselor de excelenţă competiţională a sportivilor arădeni. Iar lucrurile nu se prezintă deloc bine pentru că de un număr bun de ani asistăm la moartea clinică a mişcării sportive în oraşul de pe Mureş, iar actuala administraţie poartă aici întreaga vină. An de an, stadioane și baze sportive emblematice pentru istoria Aradului au fost demolate în favoarea unor interese economice meschine ale unui grup din zona PNL-PDL. Afacerile sunt de notorietate publică şi au intrat deja în folclorul urban. Degeaba încearcă acum în plină campanie electorală actualul primar să inducă ideea că sportul ar avea vreo relevanţă pentru el sau grupul de interese care îl înconjoară. Festivismul acesta de operată şi latura forţat demonstrativă a competiţiilor, înghesuite pe bulevard nu sunt decât un ecou trist şi sordid al neputinţei şi lipsei de viziune a echipei portocalii. În acest timp tinerii desfăşoară activităţi recreative şi chiar aleargă în cimitire iar arădenii înghit noxele zilnice în acordurile de trompetă, dictate de un om care se joacă de 12 ani de-a împăratul roman pe banii noştri. Planşele, proiecţiile şi minciunile debitate în 3 campanii la rând sunt neconforme cu realitatea, nu a făcut nimic dar absolut nimic pentru sportul de performanţă sau de masă din Arad.Poze, Facebook şi zeci de pseudo-jurnalişti la ordin, meniţi să-i glorifice apariţiile şi discursurile lipsite de substanţă sau să-i justifice acţiunile, forţând motivaţii absurde.

Arădenii au nevoie de un proiect solid, fundamentat şi de perspectivă iar în aceste zile Sebastian Bulumac vorbeşte despre transformarea Aradului într-un centru sportiv regional prin construirea unui Complex sportiv multifuncțional în zona dintre podul de autostradă și Pădurea Ceala, care să includă un stadion nou în conformitate cu normele UEFA și facilități pentru dezvoltarea sportului de performanță, pe diverse ramuri.PSD Arad împărtăşeşte această viziune, la fel cum de altfel milităm şi pentru construirea de baze sportive în toate cartierele orașului. Sportul trebuie să renască în Arad!” – este declarația vicepreședintelui PSD Arad, Adrian Todor

Biroul de presă al PSD Arad

(P)

NOTĂ: În perioada campaniei electorale pentru alegerile locale din 5 iunie, criticarad.ro va publica articole cu conținut politic-publicitar.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news