INVESTIGATII

Aflată pe patul de spital, infirmiera care a făcut ATAC CEREBRAL este HĂRȚUITĂ de asistenta-șef care a chemat-o la serviciu în CONCEDIU MEDICAL. „Cu voie de la partid”, Dana Dolga vrea să își interneze subalterna la PSIHIATRIE!

 

Infirmiera Valentina Fluțar, cea care sâmbătă, 15 septembrie a.c., a suferit un Atac Vascular Cerebral în timpul serviciului, fiind SOMATĂ să vină la muncă de către asistenta-șef de la „Chirurgie”, Dana Dolga, în pofida faptului că avea concediu medical este, în continuare, hărțuită de aceasta!

Forțată să semneze acte pe care nu le poate citi din cauza stării în care se află, amenințată și în curs de internare (!) la Psihiatrie, total opus indicațiilor medicului neurolog care i-a recomandat un examen SERIOS la o clinică… nu din România, infirmiera din Zădăreni, mamă a doi copii, nu are pe nimeni, în spitalul ăla nenorocit, care s-o apere de „rechinii politici” și „mercenarii administrativi” care o înconjoară – printre multe altele,  s-a interzis accesul în rezerva în care se află oricărei persoane „din exterior”.
Soțul său, care am aflat că a mai trecut printr-un proces „pe care l-a pierdut cu dreptatea în mână”, este deznădăjduit, speriat și „nu are voie”, nici el, să stea de vorbă cu presa.

Pe directorul medical al Spitalului Județean Arad, Mircea Onel, l-am sunat la două zile după apariția articolului care a dezvăluit acest caz în premieră (vezi articolul asociat), ca să aflăm poziția oficială a instituției în a cărei organigramă își găsesc locul tot felul de personaje dubioase din mediul politic și de afaceri („de casă”), dar „doar o infirmieră la 80 de paturi”. Acesta ne-a asigurat de faptul că „pacienta este în siguranță, iar asupra cazului s-a dispus o anchetă internă, ale cărei rezultate le vom comunica.”

N-avem cum să-l credem… oricâte eforturi de bunăvoință am face – mai ales în urma celor aflate din surse care, încă, mai speră că la Spitalul Județean se poate reforma ceva. „Doamna asistentă-șef Dana Dolga e în acest spital protejata PNL la toate nivelele. Șefii ei direcți, medicii Totolici și Neamțu sunt cei pentru care lucrează și cei care au impus-o în această funcție… știe multe, și de aceea își permite ce-și permite!”

Fotografia de mai jos este copiată chiar de pe contul de facebook al „doamnei”… ca să nu mai fie nicio confuzie la mijloc:

ULTIMA ORĂ: Infirmiera Valentina Fluțar a refuzat internarea la psihiatrie și s-a externat din Spitalul Județean, urmând să fie dusă la o clinică de specialitate.

Articole asociate:

Un nou caz de CORUPȚIE CRIMINALĂ la Spitalul Județean Arad: o infirmieră de 37 de ani a suferit un Accident Vascular Cerebral duminică, în timp ce se afla și la SERVICIU, și în CONCEDIU MEDICAL… „pe barba asistentei-șef de la CHIRURGIE”

„Stăpâna inelelor rupte”, BAROANA Geanina PISTRU își reface „armata salvării Spitalului Județean Arad” punând o biată „fată de la pagina 5” în funcția de DIRECTOR la Direcţia Gestionare Patrimoniu şi Achiziţii Publice [GALERIE]

Lucian Valeriu, 27 septembrie 2019 8:51

dana-dolga-1dana-dolgadana-dolga-pnl-1dana-dolga-pnl