marți, iulie 5, 2022

ALDE Arad se delimitează de activitatea și declarațiile politice ale domnului Purcaru Mircea, consilier județean

 

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

ALDE Arad se delimitează de activitatea și declarațiile politice ale domnului Purcaru Mircea, consilier județean

 

În cadrul ședinței Biroului Politic Teritorial al ALDE Arad din data de 16.06.2020, conducerea filialei a votat în unanimitate o rezoluție prin se delimitează de activitatea și declarațiile politice ale domnului Purcaru Mircea, consilier județean. Pentru a hotărî astfel, membri Biroului Politic Teritorial al ALDE Arad au avut în vedere soluția pronunțată de Judecătoria Arad în dosarul penal nr. 6127/55/2019, rămasă definitivă pe latura penală după judecarea apelului de către Curtea de Apel Timișoara, cât și normele de conduită și integritate asumate de ALDE.

De asemenea, domnul Purcaru Mircea nu se încadrează în setul de criterii care definesc profilul unui candidat ALDE la alegerile locale din 2020, criterii obligatorii asumate la nivel național de partid, astfel că dumnealui nu se va regăsi pe listele susținute de ALDE Arad.

„Rezoluția a fost votată în unanimitate. Mă bucură acest fapt, pentru că denotă unitate și determinare în reconstrucția și reorganizarea filialei arădene. În acest moment este singura măsură pe care o vom lua pentru că nu intenționăm să încălcăm legea cu privire la întrunirile publice, fiindu-ne imposibil să convocăm forul cel mai înalt la nivel județean, respectiv Delegația Permanentă a ALDE Arad a declarat Daniel Trifon, președintele interimar al filialei ALDE Arad.

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news