CAMPANII

ALDE: „Ștrandul din Curtici este lăsat în paragină de către conducerea orașului”

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

ALDE SE IMPLICĂ IN PROBLEMELE DE LA CURTICI

Cristian Bătrân și Viorel Topa vicepreședinți ALDE Arad acuză dezinteresul administrației față de ștrand.

Ștrandul din Curtici este lăsat în paragină de către conducerea actuală a Orașului Curtici.

În fiecare an, curticenii așteaptă cu nerăbdare data de 1 Mai, dată la care are loc deschiderea oficială a  ștrandului termal. În acest an nu s-a întâmplat acest lucru, pe motivul că, ștrandul se reorganizează și vor avea loc o serie de lucrări care se extind pe toată perioada de vară. La această dată în ștrand nu se observă nici un utilaj pentru începerea lucrărilor, ce să mai vorbim de forța de muncă.

A venit vacanța și copiii nu au unde să se recreeze în Curtici, la ștrand se țineau cursuri de înot, iar cei vârstnici, iubitorii de apă termală aveau unde să-și petreacă timpul liber.

Curticenii sunt obligați să își petreacă timpul liber la ștrandurile din Ungaria, care sunt coordonate de primăriile țării vecine, însă la noi nu se poate sau nu se vrea.

S-a tot vorbit despre obținerea unui proiect european pentru amenajarea ștrandului, pentru ca acesta să fie ridicat la standardele europene, dar acest lucru nu s-a întâmplat, totul a rămas la faza de studii de fezabilitate.

Aș dori sa aduc la cunoștinta conducerii Orașului Curtici, că acest ștrand poate aduce un plus de valoare la bugetul primăriei și o imagine a orașului.

 

Critic Arad, 25 iunie 2018 12:56

curtici-strand-5curtici-strand-4curtici-strand-3curtici-strand-2curtici-strand-1