POLITICE

„Alegerile de la HELEN” au fost INVALIDATE, Dorel Căprar a fost demis, iar Biroul Permanent Județean al PSD Arad a fost DIZOLVAT

 

 

„Astăzi Comitetul Executiv Naţional al Partidului Social Democrat a invalidat scrutinul de alegeri la Arad, desfășurat în cursul zilei de vineri. De asemenea, a fost demis președintele Dorel Căprar, odată cu dizolvarea Biroului Permanent Județean. Ca președinte interimar până la organizarea Conferinței Județene Extraordinare a fost desemnat domnul deputat Laurentiu Nistor, presedinte PSD Hunedoara și vicepreședinte regional. În aceste circumstanțe fac un apel la calm, la moderație și echilibru, indiferent de opțiunile și simpatiile membrilor PSD Arad. Este important să ne desfăsurăm activitatea în liniște, fără patimă sau resentimente de orice fel. Suntem o familie, trebuie să rămânem uniți și să împlinim așteptările arădenilor, fie că suntem parlamentari, primari, președinți de organizații, consilieri județeni sau locali, ori simpli membri.” – a anunțat deputatul PSD Arad, Florin Tripa.

Dorel Căprar: „DOAR COLEGII MEI MĂ POT DEMITE DE LA PSD ARAD, NU CIOLACU, NU STĂNESCU, NU FIFOR ȘI COLDEA CU MANEVRELE LOR!!!”

„A fost azi Comitetul Executiv Național al PSD, locul unde s-a ridicat problema situației de la Arad, unde noi am avut alegeri conform statutului partidului. În cadrul ședinței am fost acuzat de blat cu PNL, lucru pe care l-am negat evident prezentând și argumente în acest sens. Am expus punctele mele de vedere dar și faptul că ceilalți doi colegi din PSD Arad doreau să facă o conferință în paralel. Conferința de la Arad a fost organizată statutar, întreg procesul de votare și desfășurarea conferinței fiind filmată. Am expus toate argumentele Comitetului Executiv dar nu s-a ținut seama de ele, acest lucru mă duce cu gândul la faptul că e de fapt o reglare de conturi pentru că am depus o adresă în 3 februarie la sediul central PSD prin care solicit explicații pentru cheltuirea banilor partidului și angajarea avocatei partidului pe o sumă aberantă. De asemenea am depus o rezoluție pentru susținerea unui posibil viitor președinte PSD, în persoana domnilor Sorin Grindeanu, Vasile Dâncu și Radu Moldovan. Cam așa stau lucrurile la Arad, vorbim de răzbunări și polițe. Printre principiile de bază în judo este să nu subapreciezi adversarul, să îl respecți, să fii fair play, ceea ce nu s-a întâmplat la Arad cu acești presupuși adversari ai mei, iar aceste amânări sunt deservicii duse organizației. Noi suntem în etapa desemnării candidaților. Aceste lupte puteau fi evitate. În continuare voi merge la toate conferințele organizate la Arad. Dacă colegii mei nu mă mai vor, doar ei mă pot demite de acolo, nu Ciolacu, nu Stănescu, nu Fifor cu manevrele lui.” – a comunicat deputatul PSD de Arad.

Articol asociat:

[ACTUALIZARE] Dorel CĂPRAR a elaborat REZOLUȚIA de la HELEN, prin care s-a reales PREȘEDINTE al PSD Arad, cu echipă cu tot. FIFOR: „Mai rău de atât, probabil nu se poate!”

Critic Arad, 10 februarie 2020 7:09