marți, septembrie 27, 2022

ALERTĂ la Zăbrani – unde polițiștii, jandarmii și 13 voluntari CAUTĂ cu echipajul canin un om care a sunat la 112, a acuzat dureri mari și leșin, după care „nu a mai comunicat, linia rămânând deschisă” [FOTO]

 

„ISU TM – în jurul orei 10.42, o persoana de sex masculin (presupus cioban) a sunat la 112, acuzând dureri de cap și stare de leșin. În timpul convorbirii cu operatoarea 112, acesta nu a mai comunicat, linia rămânând deschisă. Cu ajutorul aplicației Cord Com s-a determinat raza de acțiune.
La solicitarea colegilor de la ISU Timiș un echipaj de căutare salvare de la Detașamentul Arad însoțit de câinele de căutare și voluntari de la SVSU Zabrani va executa o misiune în zona Zăbrani – limită județ Timiș.” – a anunțat ISU Arad la ora 17.00.

Nu mai puțin de 13 voluntari SVSU, doi polițiști și doi jandarmi îl caută pe bărbat și la această oră.

La ora 19.00, când ofițerii de presă au trimis ultima informare, bărbatul nu a fost găsit.

La ora 20.45, ISU a anunțat că renunță la căutare, urmând ca, „în funcție de dinamica situației operative în acest caz”, mâine urmează să continue căutările.

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news