joi, martie 30, 2023

„Alexandru Meszar este oricând la cheremul unor politruci precum Gheorghe Falcă sau Sergiu Bîlcea, indivizi care s-au dovedit a fi toxici atât pentru oraș, cât și pentru clubul UTA”

Constatăm, pentru a nu știm câta oară, că Alexandru Meszar, individul care nu deține vreo funcție executivă în cadrul clubului UTA, conduce totuși clubul și îl folosește ca pe o „portavoce”, ca pe o platformă prin intermediul căreia să își transmită pozițiile personale și mesajele cu caracter politic.

Astăzi, același individ, pitit în spatele unui comunicat de presă, anunță – chipurile – că „AFC UTA Arad nu s-a asociat, sub nici o formă, cu nicio ideologie sau mișcare politică, nici până acum și nu o va face nici în viitor”, totul pornind de la faptul că mai mulți suporteri au afișat un mesaj care spunea „Falcă și PNL + Meszar și UDMR = CORUPȚIE”.

De asemenea, suporterii sunt anunțați că nu vor mai fi tolerate scandarea sau afișarea, pe stadion, a mesajelor cu tentă politică.

Avem, așadar, încă o mostră de infatuare din partea lui Alexandru Meszar, care este atât de plin de el, încât are impresia că toți cei din jurul lui au mintea scurtă.
Deși nu credem asta, dar presupunând că a devenit amnezic, îi reamintim lui Alexandru Meszar că, nu mai departe de 2020 acesta candida la Primăria Municipiului Arad, atât pentru postul de primar, cât și pentru cel de consilier local, din partea UDMR. Și se prea poate ca, toate aceste ieșiri din ultimele zile, să însemne de fapt „încălzirea” sa pentru o nouă candidatură, fie pentru alegerile locale, fie pentru cele parlamentare.
Același individ este director al unei instituții deconcentrate (DJST Arad), funcție pe care o ocupă de ani de zile, tot datorită legăturilor sale politice. Iar asta în condițiile în care acesta este corijent când vine vorba despre vreo reușită la șefia DSJT.
Și, totodată, dar poate cel mai grav dintre toate, Alexandru Meszar este oricând la cheremul unor politruci precum Gheorghe Falcă sau Sergiu Bîlcea,
indivizi care s-au dovedit a fi toxici atât pentru oraș, cât și pentru clubul UTA. Reamintim că, inclusiv în cadrul negocierilor cu grupul de investitori „NextGen”, Meszar l-a invocat pe Falcă atunci când a venit vorba despre „ultimul cuvânt” și le-a sugerat chiar oamenilor de afaceri să stea de vorbă cu șeful PNL. De asemenea, reamintim cum, tot atunci, Bîlcea negocia poziții pentru el, Falcă și alți politruci în viitoarea structură a clubului, lucru inacceptabil, atât pentru investitori, cât și pentru suporteri.
Nu în ultimul rând, relativ recent, chiar doi dintre angajații clubului, în speță antrenorul Laszlo Balint și team-managerul Sorin Botiș au participat la un eveniment al organizației de tineret a PNL Arad.
Orice club din fotbalul mare are un regulament intern, care interzice și sancționează astfel de derapaje ale angajaților, însă observăm că, sub oblăduirea lui Meszar, UTA a devenit instrument de campanie electorală pentru politicieni și partide politice.
În concluzie, probabil că, atunci când Alexandru Meszar transmite că nu vor mai fi tolerate scandarea sau afișarea, pe stadion, a mesajelor cu tentă politică, se referă de fapt doar la suporteri, de acest drept urmând să beneficieze doar el și acoliții săi de pe scena politică.”

Pentru noi doar UTA contează!

UTA liberă!
Suporter Club UTA
Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news