marți, decembrie 6, 2022

Alexandru Tiberiu Dekany: Vrem să trăim într-un oraș sigur

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Alexandru Tiberiu Dekany: Vrem să trăim într-un oraș sigur

 

Un tragic eveniment s-a produs în Arad: un autoturism a fost aruncat în aer iar un cunoscut om de afaceri din Arad și-a pierdut viața. Explozia din cartierul Aurel Vlaicu demonstrează din nou că Aradul este departe de a fi un loc sigur pentru cetățeni. Alexandru Tiberiu Dekany, prim-vicepreședinte ALDE, cere forțelor politice care conduc Aradul să se preocupe serios de siguranța și liniștea cetățenilor.

„Asistăm zi de zi la o serie de întâmplări care pun în pericol siguranța arădenilor. De la cerșetorii agresivi din fața marilor supermarketuri, la hoții de catalizatoare de pe autoturismele parcate în cartierele Aradului, totul culminând cu ceea ce, conform primelor estimări, pare a fi un act de natură teroristă. Sunt doar câteva exemple ale modului în care cei care conduc acum atât Aradul cât și țara scapă lucrurile de sub control. Cetățenii au nevoie de un climat de siguranță, nu de atacuri cu iz mafiot care se produc pe fondul ineficienței și delăsării forțelor de ordine. Responsabilitatea aparține însă factorului politic, acelor politicieni care au promis liniște și siguranță dar care, după cum vedem, sunt depășiți de trista realitate.

În numele meu, ca simplu cetățean dar și în calitatea mea de om politic, trag un serios semnal de alarmă: cetățenii Aradului au nevoie să se simtă protejați în orașul lor. Lăsați jocurile de culise pentru împărțeli de posturi și funcții și dedicați-vă energia și competența pentru a rezolva problemele reale ale Aradului și arădenilor! Cei care ați primit anul trecut voturile arădenilor pentru a le asigura prosperitate, liniște, siguranță, dovediți că meritați încrederea cu care ați fost investiți! Pentru că evenimente cum a fost acela de sâmbătă dimineață demonstrează că Aradul nu este, la ora actuală, un loc sigur pentru cetățeni”, a declarat Alexandru Tiberiu Dekany, prim-vicepreședinte ALDE.

 

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news