Acasă ȘTIRI Alexandru, un băiețel de nici trei ani și cu o boală rară,...

Alexandru, un băiețel de nici trei ani și cu o boală rară, are nevoie de AJUTORUL NOSTRU! Oricine poate fi un ÎNGER pentru Alexandru

0

 

În zilele de 10-11 octombrie 2020 la Arad se organizează un târg caritabil pentru strângerea de fonduri pentru Alexandru, un băiețel de aproape 3 ani, cu o boală rară ce are nevoie de 2.1 milioane de dolari pentru a trăi.

Povestea lui Alexandru:

Alexandru este un băiețel de 2 ani și 8 luni, care suferă de o boală rară degenerativă, amiotrofie spinală de tip I. El a fost diagnosticat în 2018 la doar 3 săptămâni de viață, iar din păcate la acel moment nu exista niciun tratament în România. Părinții au decis să caute soluții în alte țări, urmând ca după multe greutăți să găsească sprijin la o clinică din Italia, unde a primit tratamentul Spinraza, tratament care doar încetinește evoluția bolii. Din păcate, acest tratament nu este suficient și Alexandru are nevoie de terapia genica ZolgenSMA, terapie ce costa 2,1 milioane de dolari și singura care în acest moment îi oferă șansa la viață și o îmbunătățire a abilităților sale.

„ Acest târg va avea produse spre vânzare dar și activități pentru copii și concerte. Am dori tare mult ca arădenii să afle despre acest eveniment și să participe în număr cât mai mare. Toți banii de pe urma vânzărilor și donațiilor vor merge exclusiv în contul mamei băiețelului.

Pentru că Aradul e un oraș cu suflet mare, vă invităm să luați parte la proiectul nostru de suflet, Târgul caritabil pentru Alexandru, un băiețel care suferă de amiotrofie spinală musculară de tip I (SMA-1), o boală rară ce poate fi stopată prin administrarea unui vaccin în valoare de 2.1 milioane dolari.

Organizăm acest târg caritabil pentru a contribui la strângerea de fonduri pentru salvarea lui Alexandru, astfel că toate încasările rezultate în urma vânzărilor și donațiilor vor fi virate în contul mamei lui Alexandru.

Târgul va avea loc în zilele de 10 și 11 octombrie, între orele 10-18.

Locația este: C.S.UTA Arad, Str. Gheorghe Lazăr, Malul Mureșului Arad (locația este cunoscută și sub numele de„La Ponton Tenis Profi”).

Vom avea de toate la târg, atât produse de vânzare cât și distracții pentru oameni mici și oameni mari.

Vă vom oferi: articole pentru bebeluși și copii, jucării, cărți, îmbrăcăminte copii și adulți,  încălțăminte copii și adulți, accesorii, produse decorative.

Activități pentru cei mici: lecții de dans cu Școala de Dans Royal Steps Arad, ateliere pentru copii,  loc de joacă pentru copii, poze cu personaje din desene animate

Activități pentru cei mari: concert Nova Band,  concert Ricardo Caria

Ca și invitați sunt fetele de la „We Love Babywearing Arad”, care vă vor ajuta cu sfaturi pentru purtarea copiilor în marsupii într-un mod sănătos, se vor putea testa marsupiile din biblioteca de Babywearing din Arad.

Vă vom surprinde cu tombole cu surprize, desfășurate pe parcursul târgului!

Acest proiect a fost posibil cu participarea sponsorilor, cărora le mulțumim și le suntem profund recunoscători și puteți să îi apreciați cu un like la paginile lor: Toncraft Event,  Nova Band,  Ricardo Caria, Închirieri tobogane Arad,  Școala de Dans Royal Steps Arad,  KDulce Printing by Virex, Lili-Spălătorie Covoare Arad, Cory&Bogdy Foto Video, Editura Univers Enciclopedic, Auăleu Fitness Arad, Narcis Cernea Fitness & Nutrition, Handmade R&R, Daniela Sanda Streinu, Boxing Club Ruben Stoia,  SmileyClub Junior.” – este mesajul organizatorilor acestui Târg către arădeni ( dar nu numai către arădeni, donații pot fi făcute de orice om cu suflet din orice colț al țării sau al lumii).  

Cine dorește să fie un înger pentru Alexandru poate face donații direct în oricare dintre următoarele conturi:

Raiffeisen Bank – cont LEI: RO06RZBR0000060021332622 
Banca Transilvania – cont LEI: RO58BTRLRONCRT0289776801
Banca Transilvania – cont EURO: RO08BTRLEURCRT0289776801
Banca Transilvania – cont GBP:  RO63BTRLGBPCRT0289776801
Banca Transilvania – cont USD: RO12BTRLUSDCRT0289776801
SWIFT:BTRLRO22 PAYPAL: Luciagabriela.radu@icloud.com Titular conturi: Radu Lucia Gabriela  sau
ASOCIATIA FAMILIA SMA – RO47BTRLRONCRT0502746901 REVOLUT: 0721577029 Iban: LT28 3250 0686 4895 8487 BIC: REVOLT21 Titular: Andrei Constantin Padina
Totodată există și un grup pe Facebook ( Împreună pentru Alexandru – SMA 1) cu peste 60 000 membri, unde se licitează produse, se organizează tombole, și totul în scopul de a-l ajuta pe Alexandru! 

 

Exit mobile version