Acasă LIFESTYLE Andreea Cormier-Wacker, din Arad la New York. Primul panou publicitar digital al...

Andreea Cormier-Wacker, din Arad la New York. Primul panou publicitar digital al designerului arădean în Timesquare Manhattan

0
ACW_NEW YORK

Designerul arădean Andreea Cormier-Wacker și-a împlinit un vis. Începând de duminică, 30 octombrie, are afișat primul panou publicitar digital și nu oriunde, ci chiar în Timesquare Manhattan New York City.

„Ofcourse we can! Când visurile devin realitate!”
Primul meu panou publicitar digital la Timesquere New York City!
HMUA: Diane Mercido/Artist de machiaj

Sunt atât de recunoscătoare și fericită dincolo de cuvinte încât tot ce pot spune este MULȚUMESC foarte mult și felicitări echipei noastre solide, și în special reginei noastre mamă, dragă Katniss Griffiths. Vreau să îi mulțumesc lui Pino Attanassio din Italia, pentru că a făcut acest lucru să se întâmple!

Marele meu prieten din Philiphine este partenerul nostru media din Dubai.
Vă prezentăm modelele Katwalk Industries Musa Bufanda și Kurbata de Musa includ deținătorii titlului de frumuseți filipineze – Bb. Angono ng, Joy MUSA Fabric de Joy Soo,
Mulțumesc Bebe ko Jino Wil Fredo Esteban pentru Layout creativ! Mulțumesc prietenei mele Ara Mina și Sissy Melanie pentru că mi-au dat ocazia să vă îmbrac. Musa Advocacy Puterea celor cinci P5:  Joy Soo, Cindy Mac, Ling Osawa, Carl Andrada, Katniss Griffiths
Credite foto: Velvet Studio, domnule Jj Mahirang și directorului nostru de creație, domnul Miguel West” – a postat Andreea Cormier Wacker pe pagina sa de Facebook.
 Despre Andreea Cormier-Wacker se vorbește mai mult pe plan internațional decât „acasă” la Arad sau în România

– fiind remarcată la fiecare eveniment important din lumea modei și, aproape de fiecare dată, este recompensată

Presa din Canada i-a dedicat un material amplu, cu atât mai mult cu cât aceasta a locuit și creat acolo mai bine de 10 ani
Voice of Canada.tv  o prezintă ca fiind „o inspirație pentru tinerii designeri și modele. Ca antreprenor de succes, Andreea a devenit model de urmat.”

„ Femeile puternice dau putere altor femei. Andreea este un exemplu minunat de abilități feminine. Modul în care Andreea a obținut succesul în designul vestimentar și în modeling este inspirant. Datorită realizărilor sale remarcabile, fără îndoială, Andreea a devenit un model de inspirație pentru tinerele creatoare și pentru modele”. ( întregul articol AICI).

Andreea se bucură din mers de aceste aprecieri pe plan internațional, fiind în toiul pregătirilor următorului eveniment important, din postura de organizator: Duel Awards Dubai care va avea loc în 26  februarie 2023 

Despre Duel Awards Dubai

„Productivitatea nu este niciodată un accident. Este întotdeauna rezultatul unui angajament față de excelență, planificare inteligentă și efort concentrat.” (Paul J. Meyer)

World Fashion Festival Awards este o platformă unică care combină frumos ARTA, FRUMUSEȚEA, CULTURA, AFACEREA și MODA sub o singură umbrelă dedicată creșterii profilului creatorilor de modă, scriitorilor, pictorilor, artiștilor locali și internaționali și profesioniștilor din industrie din întreaga lume care se îndreaptă către Dubai (unul dintre cele mai importante orașe din lume) pentru obținerea recunoașterii și aprecierii talentului și muncii lor în Orientul Mijlociu.

În octombrie 2021, World Fashion Festival Awards Dubai (WFFA) a atins recordul Guinness din Emiratele Arabe Unite cu 50 de prezentări de modă prezentate în 3 zile cu designeri talentați uimitori din întreaga lume!

După ce am atins excelența și succesul de-a lungul anilor, suntem pregătiți pentru următorul nivel!

Suntem extrem de bucuroși să anunțăm sub patronajul World Fashion Festival Awards, Duels Awards Dubai by Andreea Cormier Wacker care va scrie istorie pe diverse categorii cu spectacole și concepte unice!

Categorii:
  • Premiile Duels pentru cel mai bun model
  • Cea mai bună colecție Duels Designers
  • Duels Best Dress (o rochie cu tematica inovatoare)
  • Dueluri Artiști
  • Duels Awards Media
  • Duels Cel mai bun blogger/influencer
  • Duels Best Make up artist/inovație hairsylist, tema robotică.

Exit mobile version