joi, decembrie 1, 2022

Andreea Şuşcă și Andrei Pîslaru sunt provovați în eșalonul trei de arbitraj

După Andreea Şuşcă, care a promovat în lotul de Liga 3, urmare a concursului organizat de Comisia Centrală a Arbitrilor, un alt cavaler al fluierului din noul val, Andrei Pîslaru, a făcut pasul spre eșalonul trei. Andy a încheiat cu succes Programul Tinere Talente, demarat în toamna lui 2019 şi întrerupt un an din pricina pandemiei de COVID-19. În această primăvară, Andy Pîslaru a fost delegat, ca arbitru-asistent, la trei jocuri de Liga 3, primind de fiecare dată calificativul „foarte bine”, nota 8,4, care l-au propulsat în lotul divizionar.

Ne bucurăm că arbitrajul arădean este la a doua promovare în acest an, Andy Pîslaru prin finalizarea Programului Tinere Talente, iar Andreea Şuşcă prin concursul organizat, recent, de CCA” – spune Casian Băla, preşedintele Comisiei Judeţene a Arbitrilor din cadrul AJF Arad.

În acest moment, Aradul stă bine din punct de vedere numeric în lotul de arbitri de Liga 3: Alexandru Gornic, Tudorel Jurcă şi Ionuţ Nicoraş – arbitri; Lucian Berariu, Cristian Căşuţ, Andrei Pantea, Sebastian Pantea, Andrei Pîslaru şi Andreea Şuşcă – asistenţi. Acestora li se adaugă brigada de Liga 2: Mircea Ardelean – Casian Băla şi Alina Mihoc, dar şi cel mai valoros arbitru român al momentului, purtătorul ecusonului FIFA, Ovidiu Haţegan.

Foto: sportarad.ro

Ultimele Știri

Related news