duminică, noiembrie 27, 2022

ANI îl trimite pe primarul comunei PĂULIȘ în fața procurorilor, după ce a adunat INDICII referitoare la săvârșirea de infracțiuni asimilate CORUPȚIEI

Ioan TURCIN, Primar al Comunei Păuliș și fost viceprimar este, începând de astăzi oficial, cercetat penal

Ioan TURCIN, Primar al Comunei Păuliș și fost viceprimar este, începând de astăzi oficial, cercetat penal după ce AGENȚIA NAȚIONALĂ DE INTEGRITATE a trimis o SESIZARE PARCHET sub suspiciunea de săvârșire a unor infracțiuni asimilate CORUPȚIEI.

„Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție cu privire la existența indiciilor referitoare la săvârșirea de către TURCIN IOAN a infracțiunii de folosire a funcției pentru favorizarea unor persoane, prevăzută de art. 301 din Codul Penal, întrucât în exercitarea atribuțiilor de primar, a îndeplinit acte prin care a obținut foloase patrimoniale pentru sine, fiind beneficiarul direct al tuturor actelor emise.” – se arată pe site-ul ANI integrtitate.eu.

Agenția Națională de Integritate a constatat doar din ce a dat publicității astăzi starea de incompatibilitate, conflictul de interese de natură administrativă sau a sesizat organele de urmărire penală, în cazul a 18 persoane prevăzute de Legea nr. 176/2010.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news