Acasă ȘTIRI ANTIPATRIOTUL CENTENARULUI! Un AUTO-terorist din Vladimirescu și-a aruncat apartamentul în aer la...

ANTIPATRIOTUL CENTENARULUI! Un AUTO-terorist din Vladimirescu și-a aruncat apartamentul în aer la 5 dimineața, făcându-i pe toți locatarii blocului să se autoevacueze

0

 

„În această dimineață, la ora 05.30, a avut loc un Incendiu în localitatea Vladimirescu la un bloc P+2. Incendiul a fost ulterior unei explozii provocate în mod intenționat de către proprietarul unuia din cele 2 apartamente de la parterul blocului. A fost o singura victimă care a fost transportată la UPU fară probleme deosebite. Au fost verificate toate apartamentele din imobil, deteriorat în totalitate fiind doar apartamentul în care a avut loc explozia, iar alte două apartamente având 2 geamuri sparte: unul în urma exploziei și celălalt în urma verificărilor efectuate de către pompieri.
Toți locatarii s-au autoevacuat. La fața locului s-au deplasat: A 5003 de la Detașamentul Arad , SMURD TIM Arad, SMURD Vladimirescu, un echipaj IPJ, E-on si Enel.
Incendiul a fost stins în aproximativ 30 minute. Cauza probabilă – folosirea cu intenție a surselor de aprindere in vederea producerii incendiului” – este informarea de presă trimisă de Inspectoratul pentru Situații de urgență Arad.

Intrați pe geamul apartamentului de le etajul 1, pompierii au găsit butelia deschisă și decuplată de la aragaz – așa dându-și seama că omul și-a aruncat singur casa în aer. Discutăm despre un bărbat în vârstă de 60 de ani, al cărui gest poate fi explicat ca fiind o reacție a faptului că a fost părăsit de cea cu care locuia chiar în ziua de 1 Decembrie. El a fost dus la U.P.U. a Spitalului Județean Arad cu arsuri la nivelul feței.

 

Exit mobile version