Acasă CULTURĂ Antologia „Neterminatele iubiri” va fi lansată, în acest week-end, la Arad

Antologia „Neterminatele iubiri” va fi lansată, în acest week-end, la Arad

0
Sfârșitul de săptămână, la Arad, va fi sub semnul „Neterminatelor iubiri” 

Volumul „Neterminatele iubiri” este o antologie de proză scurtă pe tema iubirii, în care 15 scriitoare au „atacat” iubirea din toate părțile. Va fi un eveniment de excepție, cu femei deștepte, uluitoare.

Semnatarele antologiei:

CORINA OZON, EUGENIA CRAINIC, ADRIANA UNGUREANU, MARIETTA DOBRIN, LAURA BRÂNZOI-NUȚĂ, LILIANA PAICU, ROXANA BĂRBULESCU, Ana Barton, Nicoleta Beraru, Simona Ferrante, Em Sava, Maria Bertoldo-Stocheci, Ioana Nicolescu, Adriana Tîrnoveanu și Mirela Butnariu.

Lansarea va avea loc VINERI, 20 MAI, ORA 17.00, în sala „Iuliu Maniu”, de pe Bulevardul Revoluției nr. 81, etajul I.

Evenimentul este posibil datorită implicării Eugeniei Crainic, și ea semnatară a antologiei, care nu face altceva decât să-și onoreze promisiunea (sau „amenințarea”) conform căreia „ dacă trece pandemia voi face în așa fel încât să-mi reiau bunul obicei de a vă aduce la Arad scriitori și scriitoare de top.” 

Prezente la Arad vor fi 7 dintre semnatare: CORINA OZON, EUGENIA CRAINIC, ADRIANA UNGUREANU, MARIETTA DOBRIN, LAURA BRÂNZOI-NUȚĂ, LILIANA PAICU, ROXANA BĂRBULESCU.

De asemenea, pentru toți cei interesați de lectură din Șiria și localitățile apropiate, se va organiza o lansare de carte deosebită, cu autoarele pomenite mai sus, și la Șiria

Lansarea va avea loc SÂMBĂTĂ SEARA, 21 MAI, ORA 19.00, la MUZEUL SATULUI din Șiria, Str. REGIMENT 85 INFANTERIE nr. 162 (Reper: în proximitatea Muzeului Ioan Slavici, din centrul Șiriei).

Staff-ul Editurii „Național”, în frunte cu editoarea Violeta Borzea va fi prezent la eveniment.

Eugenia Crainic: 

„Vă promit o după-amiază de excepție, așa că musai să vă faceți loc în agenda și să veniți. Lucru fain e că toate scriitoarele prezente își aduc și propriile romane, ceea ce va fi wow! Va fi ca un târg inedit de carte; ne alegem și cu beletristica pentru concediu.”

Exit mobile version