miercuri, februarie 8, 2023

[ANUNȚ ]Clubul UTA invită suporterii la o analiză de final de sezon, sâmbătă, 16 decembrie 2017, la Hotel Subcetate

 

[ANUNȚ ]Clubul UTA invită suporterii la o analiză de finla de sezon, sâmbătă, 16 decembrie 2017, la Hotel Subcetate

Chiar dacă contextul nu este prea fericit, cu o clasare pe poziția 12-a, după 21 de etape,  în ediția 2017-2018 a ligii secunde de fotbal, ședința de analiză se va ține chiar în acest weekend. De altfel, antrenorul Cristian Todea anunța  în ultima conferință de presă, cea după meciul cu Metaloglobus, că va urma o analiză „la ce s-a făcut bine și mai puțin bine, să găsim cauzele pentru care nu am reușit să realizăm mai mult. Apoi se vor lua deciziile pentru viitor”. Să fie această analiză de sâmbătă una cu adevărat realistă și onestă? Una în care se vor pune cărțile pe masă și se vor purta discuții la subiect, fără ocolișuri? Vom vedea, sâmbătă, ce va fi și cum va fi!

Iată mai jos și comunicatul clubului fanion al Aradului, confirmând , zice conducerea acestuia, astfel respectul față de suporteri și promisiunea de analiză făcută la startul acestui sezon:

”Conducerea clubului UTA, conform promisiunii făcute la început de sezon, invită toți abonații la „ultima etapă a anului”, sâmbătă, 16 decembrie, ora 11:00, la Hotel Subcetate, pentru o analiză de final de an împreună cu staff-ul tehnic și administrativ.

Pentru cei care nu se pot deplasa la locație, clubul asigură autobuz, cu plecare din fața fostei cofetării Mimoza, ora 10:45.

Accesul la eveniment se va face pe bază de abonament.

…………………………………………………………..

[TITLUL INIȚIAL] (11 decembrie 2017) [ACTUALIZARE] Cristian Todea: „Urmează o analiză a activității de până acum, apoi se vor lua decizii pentru viitor”

Antrenorul principal al roș-albilor indica faptul că UTA trebuie să-și trateze cu mare atenție adversarul (n.red. Metaloglobus) care a surprins-o în tur. Și, la fel ca în vară, pe ”Otto Greffner”,  bucureștenii și arădenii au făcut meci nul la finele săptămânii trecute.

„Per ansamblu, cred că meritam mai mult, deși au avut și ei câteva ocazii. Le-am avut pe ale noastre, din păcate nu am reușit să marcăm și s-a terminam 0-0. Ne doream mai mult”, a sintetizat Cristi Todea un meci care a avut un gol anulat pentru gazde și un penalty pe care utiștii considerau că îl meritau. Punctul obținut în Capitală aduce și atingerea baremului de 25 de puncte, impus de conducerea clubului pentru deblocarea salariilor. Echipa intră în vacanță, iar gândurile se îndreaptă spre o strategie în urma căreia UTA să fie mai puternică în sezonul de primăvară.

„Vom vedea ce se va întâmpla în continuare. Urmează o analiză la ce s-a făcut bine și mai puțin bine, să găsim cauzele pentru care nu am reușit să realizăm mai mult. Apoi se vor lua deciziile pentru viitor”, a punctat Todea. Vacanța nu va fi foarte lungă la UTA, indiferent de mutările de pe banca tehnică, întrucât pe 24 februarie 2018, dacă vremea va permite, se va relua campionatul, iar la Șiria sosește Academica Clinceni.

Statistica nu arată rău pentru Todea de când a preluat echipa, după plecarea lui Falub și ținând cont de mutările din lot.

…………………………………………………………

[TITLUL INIȚIAL] (9 decembrie 2017) Un punct pentru deblocarea salariilor…  Metaloglobus – UTA 0 – 0

Ultimul meci al anului calendaristic 2017 nu a însemnat deloc un meci de vacanță pentru eleii lui Cristi Todea. Aceștia jucau sub presiunea unui punct, izbăvitor,  care aducea deblocarea salariile jucătorilor. Arădenii au jucat cu trac în multe momente

UTA a fost echipa care a început bine, cu presing. În primul sfert de oră, arădenii  și-au trecut în cont trei situații, e adevărat nu clare, de gol. Totuși după câteva șuturi în blocaj, în minutul 15, Curtuiuș a centrat bine în careul mic, iar Florea nu a ajuns la întâlnirea cu mingea. Din minutul 20, gazdele au mai echilibrat jocul,  dar tot UTA a avut o situație mai clară de gol, în minutul 27, prin Florea și Curtuiuș, mingea fiind reținută de portar bucureștenilor. În ultimul sfert de oră al primei reprize, gazdele au un plus la mijlocul terenului. În minutul 30, fault a lui Scutaru, lovitură liberă direct în transversală de la 25 de metri, Barna fiind bătut. În replică, Păcurar l-a servit ca la carte pe Curtuiuș, dar acesta a reluat cu efect alături. Cea mai mare ocazie a primei reprize, cu 5 minute înainte de pauză,  a aparținut echipei din Pantelimon, dar Barna a respins senzațional șutul lui Ghenovici. UTA  a jucat crispat pe finalul primei reprize, resimțind teama că o înfrângere ar îndepărta echipa de baremul de 25 de puncte.

În partea secundă, Burlă a trimis o centrare bună, din fază fixă, dar atât. Gazdele au replicat cu mingi lungi pe vârfuri, Barna  anticipând în câteva rânduri când a ieșit bine din poartă la intercepție. În minutele 54 si 55, gazdele au trecut pe lângă gol, prin Ghenovici, dar Barna s-a remarcat. Același Ghenovici a luat bara la țintă în minutul 68, portarul era pe minge. Cu un sfert de oră înainte de final, triunghi Florea – Curtuiuș – Hilistei, ultimul a reluat puțin alături din 12 metri, pentru ca un minut mai târziu ,acesta să-l deschidă pe Stahl, care a șutat din marginea careului mic, dar pe linia porții a intervenit un fundaș apărut providențial ca din pământ. În minutul 88, același Stahl (foto) a centrat perfect, dar devierea lui Curtuiuș a trecut alături. Un minut mai târziu, Negotei a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.

În tur a fost remiză, acum s-a reeditat scorul, iar iarna se anunță fierbinte la gruparea din Aurel Vlaicu.

În altă ordine de idei, la meci au asistat selecționerul Cosmin Contra, Mihai Stochiță, Helmuth Duckadam și Adrian Mihalcea.
Metaloglobus: R. Geantă – A. Robu, Iordache, Caramalău, A. Sava – A. Popa, Ghenovici, Negotei – Șt. Stângă, Asanache, V. Vlad. Au mai evoluat: Belciurescu, Răileanu Gigel Coman Antrenor: Bogdan Vintilă.
UTA: Barna – Adili, Manea, Scutaru, Burlă – Păcurar, Tănase, Jorza, Hlistei – Florea, Curtuiuș. Au mai evoluat: Prună, Stahl, Toma Antrenor: Cristian Todea.
Arbitri: Sergiu Popa (Aiud – Alba) – Erchian Ionus și Florin Iacob (ambii din Constanța). Rezervă: Ovidiu Robu (Popești-Leordeni)
Observatori FRF: Constantin Gheorghe (Suceava) și Dorel Dincă (Călărași)

Ultimele Știri

Related news