joi, iulie 7, 2022

[ANUNȚ] Titularii drepturilor de folosință a locurilor de veci au OBLIGAȚIA de a ÎNTREȚINE mormintele. Pentru cei care n-au timp, Gosodărirea Comunală oferă acest tip de servicii la tarife rezonabile

 

[ANUNȚ]

Întreținere loc de veci

Conducerea SC. GOSPODĂRIREA COMUNALĂ ARAD S.A.informează titularii dreptului de folosință a locurilor de înhumare din Cimitirul Pomenirea, Cimitirul Eternitatea, Cimitirul Gai și Cimitirul Mureșel,  că au responsabilitatea îngrijirii permanente a locului de veci, întreținerea construcțiilor de orice fel existente, precum și întreținerea căilor secundare de acces între morminte.

Serviciul administrare domeniul public răspunde de îngrijirea locurilor de depunere în vederea înhumării,a împrejmuirilor, a căilor de acces, a spațiilor verzi,a instalațiilor de alimentare cu apă și energie electrică, canalizare și alte dotări din Regulamentul Cimitire.

În sprijinul aparținătorilor societatea noastră poate presta servicii de întreținere și igienizare contra cost la prețurile și tarifele practicate.

Pentru mai multe informații și oferte de servicii, vă rugăm să ne contactați la adresa de mail [email protected] sau la tel:0257/272.117 – cimitir Eternitatea și tel: 0257/281.161 – cimitir  Pomenirea între orele 08:00 – 15:00.

Mulțumim pentru înțelegere.

Conducerea societății

Ultimele Știri

Related news