joi, martie 23, 2023

Apicultorul Cristian Raica le-a demostrat copiilor de la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta” de ce ALBINA E INSECTA-MINUNE

[COMUNICAT DE PRESĂ]

În cadrul unui Proiect educativ numit „Albinele sunt prietenii noștri”, care se desfășoară la nivel național împreună cu Ambasada Sloveniei, elevii clasei I B de la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta”, îndrumați de d-na înv. Henț Irina, au susținut o activitate la care au avut un invitat special, d-nul apicultor Raica Cristian Octavian. Acest om pasionat de universul albinelor a venit să le prezinte copiilor viața insectelor minune, căsuța lor, curiozități despre acestea și nu în ultimul rând produsul miraculos – MIEREA, pe care ni l-a adus in dar.

Cu „aurul” primit cadou, copiii și-au umplut, fiecare dintre ei, câte trei borcănele în care au adăugat pe lângă miere si alte plante magice: cătină, ghimbir și nuci.

Ce au învățat? Au învățat cât sunt de importante albinele, ce înseamnă munca în echipă, buna organizare, hărnicia și poate mai presus de toate – că MIEREA este aliatul nostru în lupta cu virușii și nu numai.

În școala noastră se manifestă continuu aplecarea către o învățare altfel, aproape de viață, prin experiențe/ experimente inedite, derulate în paralel cu activitățile formale. Credem că astfel îi determinăm pe copii să se aplece cu mai multă plăcere înspre descoperirea tainelor lumii înconjurătoare.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news