joi, martie 30, 2023

Arad Familly Bike – duminică pedalăm elegant, cât de cât…

 

♥ #AradFamillyBike ♥

#Cand? Duminică, 21 August, începând cu ora 10:30

#Unde? Întâlnirea se dă pe platoul Primăriei Arad iar traseul este: Primăria Arad – B.dul Revoluției – Podgoria – Gata CFR – Calea Aurel Vlaicu până la sensul giratoriu de la UTA și retur.

#Despre – Arad Familly Bike – este o plimbare în familie cu bicicleta prin centrul orașului prin care ne dorim să încurajăm mersul pe bicicletă dar și petrecerea timpului în familie într-un mod relaxant și în același timp sănătos. Mișcarea însemnând în primul rând sănătate.

#Cine poate participa la Arad Familly Bike? Oricare familie cu minim doi membrii. De exemplu echipa familiei tale poate fi formată din: mama+tata+copil/copii SAU mama+copii SAU tata+copii SAU bunici+nepoți SAU bunici+părinți+copii SAU surori+frați. 🙂

#IMPORTANT: Copiii intre 0 și 3 ani pot participa doar în scaunele atașate bicicletei părinților, special destinate transportului de copii.

* #PARTICIPAREA se face pe baza kit-ului de înscriere care se ridică în ziua evenimentului în mod #GRATUIT

* Pe toată durata evenimentului circulația rutieră va fi închisă.

* Evenimentul este organizat de Bianca Morariu PR & Events și susținut de Primăria Municipiului Arad, Poliția Locală și Poliția Rutieră.

* Fotograf oficial al evenimentului: DubluQ

* Nu vor lipsi tombola și concursurile cu premii.
Detalii puteți obține la: 0735.398.249.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.