miercuri, iulie 6, 2022

Aradul a ajuns un fel de „pepinieră de infractori”… e de ajuns să citești ultimele cele mai recente știri din BULETINUL INFORMATIV al Poliției

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Autorul mai multor furturi din Macea, identificat de polițiști

Polițiștii din Macea au identificat un tânăr de 24 de ani, din Macea, bănuit de mai multe furturi de pe raza localității.
Tânărul, în seara zilei de 7 ianuarie a.c., ar fi pătruns în curtea unui imobil de pe raza localității, de unde ar fi sustras o bicicletă, cu care s-ar fi deplasat la un local din aceeași localitate de unde, prin forțarea ușii de acces ar fi sustras aproximativ 3.900 de lei și o sticlă de alcool, după care ar fi plecat. În aceeași noapte, prin același mod de operare, tânărul ar fi pătruns într-o alimentară din Macea, de unde ar fi sustras bonuri de masă în valoare de 213 lei și și 635 de lei, abandonând bicicleta sustrasă.

Polițiștii continuă documentarea activității infracționale a tânărului, acesta fiind cercetat pentru furt calificat și distrugere.

***

Cercetat pentru furturi din locuințe, la 21 de ani

Polițiștii din Curtici au identificat un tânăr de 21 de ani, din aceeași localitate care, în seara zilei de 24 decembrie 2019, ar fi pătruns prin efracție într-un imobil de pe raza localității, de unde ar fi sustras două sfeșnice, un ceas de bronz, trei poșete de damă, zece cutii de pahare din cristal, mai multe parfumuri, lenjerii de pat și un ciocan de abataj.
Același tânăr, la data de 27 decemebrie 2019, prin forțarea geamului ar fi pătruns într-un alt imobil din aceeași localitate, de unde ar fi sustras un televizor, un aparat de cafea, o bicicletă, cinci seturi de oale și zece pături.

Tânărul ar fi comercializat bunurile sustrase din cele două imobile în Curtici și pe raza localităților învecinate, fiind cercetat pentru furt calificat.

***

A furat o mașină să se plimbe cu ea

Polițiștii din Șimand cercetează trei tineri de 17 și 18 ani, din Ineu și Șimand pentru săvârșirea mai multor infracțiuni.
În urma cerecetărilor efectuate s-a stabilit că unui dintre cei trei tineri, la data de 19 ianuarie a.c., găsind o cheie de autoturism pe strada Octavian Goga din municipiu ar fi verificat cărui autoturism aparține. Identificând autoturismul, tânărul l-ar fi sustras și l-ar fi condus până în Șimand, unde l-ar fi încredințat spre a-l conduce altor doi tineri, de 17 și 18 ani. Niciunul dintre cei trei tineri nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducere fără permis de conducere.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news