duminică, martie 26, 2023

Așa arată una dintre intrările în Arad. Ca să știi, din prima, că ai ajuns în orașul unde sunt stăpâne gunoaiele!…

 

„Bine ai venit în orașul unde sunt stăpâne gunoaiele!” – sau „Bine c-ai plecat din Arad!”, depinde pe ce direcție de mers te afli, par să urle aceste instantanee la tine. N-am umblat noi după ele… n-am făcut decât să le copiem de pe un grup de discuție pe tema actualității locale, după ce ieri după-masă le-a postat un – nu-i așa? – arădean „incomod”.
Fotografiile sunt făcute din mașină, la granița dintre comuna Fântânele și Municipiul Arad.

„Cultură de România la intrarea în Arad! Unde e Garda de Mediu? Unde e poliția sau mai bine scris ce face poliția domnului primar? Știe să intervină doar contra batrânilor care vând niște flori sau niste legume în Gara Aradul Nou?!” – este o parte din lamentația pe care reporterul de ocazie a adăugat-o la mini-albumul foto… care e bine să rămână și în „fototeca de căcat” a „Epocii Falcă” – zisă „s-a furat, dar s-a și făcut treabă!”… iată o mică, dar foarte vizibilă treabă care s-a făcut.

Ultimele Știri

Related news

4 COMENTARII

  1. Falca! Nu mai arunca gunoi pe strazi, sa iti fie rusine Falca
    P.S. Falca sa iti fie rusine si de cutremurul pe care lai produs in Tara soarelui rasare!

  2. Nu mai mințiți atâta. Niciodată nu a fost asa. Este adevarat, sunt gunoaie, dar sa nu exageram. Totul e făcut doar pentru poza. Toate gunoaiele sunt tot din vina voastră, nu a lui Falca. Ar trebui luate masuri, nu poze.

  3. Politia e de vina ca nu da amenzi celor care arunca gunoaie
    Si oamenii sunt de vina pentru asta …. normal oamenii nu ar trebui sa faca treaba asta…. dar asta e… ROMANIA!

Comentariile sunt închise.