sâmbătă, martie 25, 2023

Așa cum intuiam, putem mai mult: scule din garajul aproapelui a furat un arădean sâmbătă noaptea

 

Dacă deunăzi am atins nivelul „sobe și butoaie”, iată că putem mai mult – așa cum bănuiam, de fapt: un garaj din Micălaca a fost golit de scule… ce-i drept, doar pe timpul nopții de sâmbătă spre duminică… perioadă în care omul, oricum, nu-și folosea drujba bormașina și lopata.

[COMUNICAT IPJ Arad]

Depistat în flagrant, după ce a furat scule

Polțițiștii Secției nr.2 Micălaca cercetează un bărbat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În noaptea de 11/12 februarie a.c., pe strada Alba Iulia din municipiu, polițiștii au depistat în flagrant un bărbat de 42 de ani, din Arad, în timp ce trasporta o dujbă, o mașină de găurit și mai multe unelte.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că bunurile, în valoare de aproximativ 1.000 de lei, ar fi fost sustrase cu puțin timp înainte dintr-un garaj de pe strada Voinicilor și urmau a fi comercializate de bărbatul în cauză.

Toate bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, polițiștii efectuând verificări în vederea documentării întregii activității infracționale a celui în cauză, pe numele acestuia fiind întomite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.