Așa cum intuiam, putem mai mult: scule din garajul aproapelui a furat un arădean sâmbătă noaptea

 

Dacă deunăzi am atins nivelul „sobe și butoaie”, iată că putem mai mult – așa cum bănuiam, de fapt: un garaj din Micălaca a fost golit de scule… ce-i drept, doar pe timpul nopții de sâmbătă spre duminică… perioadă în care omul, oricum, nu-și folosea drujba bormașina și lopata.

[COMUNICAT IPJ Arad]

Depistat în flagrant, după ce a furat scule

Polțițiștii Secției nr.2 Micălaca cercetează un bărbat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În noaptea de 11/12 februarie a.c., pe strada Alba Iulia din municipiu, polițiștii au depistat în flagrant un bărbat de 42 de ani, din Arad, în timp ce trasporta o dujbă, o mașină de găurit și mai multe unelte.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că bunurile, în valoare de aproximativ 1.000 de lei, ar fi fost sustrase cu puțin timp înainte dintr-un garaj de pe strada Voinicilor și urmau a fi comercializate de bărbatul în cauză.

Toate bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, polițiștii efectuând verificări în vederea documentării întregii activității infracționale a celui în cauză, pe numele acestuia fiind întomite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6491
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy