miercuri, martie 29, 2023

[ACTUALIZARE] „Asasinul de la Molenschot” prins sâmbătă în Arad a fost arestat la Timișoara în vederea predării sale către autoritățile olandeze

 

[ACTUALIZARE]

Comunicat IPJ Arad (31 octombrie) – Urmărit internațional pentru omor, depistat la Arad

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sprijiniți de polițiștii Direcției de Investigații Criminale, împreună cu polițiștii Secției 1 Poliție Vlaicu, au depistat un bărbat urmărit internațional.
Polițiștii au depistat pe raza municipiului Arad, în cursul zilei de sâmbătă, un bărbat de 42 de ani, cetățean olandez, urmărit internațional pe numele căruia autoritățile olandeze eu emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de omor.
Acesta a fost prezentat magistraților Curții de Apel Timișoara, care au emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, în vederea predării către autoritățile olandeze.
Activitățile desfășurate de către polițiști au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale.

…………………………………………………………………………

[TITLUL INIȚIAL] (30 octombrie, 2016) Filme cu gangsteri la Arad. Un asasin olandez, membru al celei mai dure bande de bikeri din Europa, și-a împușcat în stradă colegul de gang, a dispărut fără urmă acum un an și… a fost prins sâmbătă, pe „Poetului”

DE CONINCK Sooi-Sander-Louis, cetățean olandez, născut în orașul Tilburg, în vârstă de 42 de ani „este suspectat că ar fi implicat în asasinarea cetățeanului olandez H.W care la data de 17.08.2015 a fost împușcat mortal în orașul Molenschot din Olanda” – conform site-ului oficial al Poliției Române, unde, la secțiunea „Most Wanted”, era primul pe listă. „Era” pentru că ieri, 29 octombrie, a fost capturat… undeva pe Strada Poetului – conform surselor noastre -, polițiștii arădeni având informații că se ascunde într-un apartament de la blocurile ARED, unde avea chiria plătită pentru un an în avans.

 

De Conick este „The Bad Guy” de care te îndrăgostești când îl vezi în filme – dar pe care nu vrei să-l cunoști!

N-avem surse acolo să știm dacă mai e, dar cert e că De Conick a fost membru al clubului de bikeri No Surrender Motorcycle Club. Băieții ăștia răi de tot formează o grupare paramilitară fondată de Klaas Otto in 2013, care în primul an a ajuns la 600 de membri activând în Olanda (sediul principal), Belgia, Germania, Spania, Surinam, Turcia, Maroc, Danemarca, SUA, Marea Britanie, Liban și  Australia. Au pagină pe Wikipedia – unde sunt definiți drepti „a Dutch outlaw motorcycle club.”. Au și site – dacă te ține, poți să aplici… dar nu e un sfat.

Ei sunt „No Surrender Biker Gang”:

De Coninck a mai fost condamnat pentru trafic de droguri, iar execuția în plină stradă pe care i-a aplicat-o în august, anul trecut, colegului său de gang, la Molenschot, a îngrozit Olanda și a scos oamenii în stradă (vezi foto în galerie). De Coninck i-a tras 5 gloanțe în cap unui adversar din bandă și s-a făcut nevăzut, iar de atunci figurează cu mandat european de arestare pentru omor.

Ce se știe despre activitatea în România – respectiv în Arad – a temutului criminal olandez

La puțin timp după ce a ajuns în România, DE CONINCK Sooi-Sander-Louis, cu un tupeu maxim, și-a deschis o firmă la vedere împreună cu soția lui – NOA CROWN SRL (vezi extras din actul constitutiv în galerie – sursa spynews) – cu sediul în Brașov, a cumpărat o casă pe numele femeii de 26 de ani în comuna Șura Mică din județul Sibiu (detalii, în video principal) și… o ardea, în ultimul timp, la Arad, unde a început să-i placă, din moment ce a platit chiria pe un an, la un apartament situat în blocurile ARED de la UTA.

În casa din Șura Mică, la efectuarea perchezițiilor, polițiștii au găsit pașaportul fratelui său în care erau 5000 de euro – pregătiți probabil pentru modificarea fotografiei. În mașina sa – un Golf 5 înregistrat tot pe numele soției -, oamenii legii au mai găsit 2000 de euro și aprox. 5000 de lei.

Ultimele Știri

Related news