ȘTIRI

Asfaltul turnat la Lipova – încă o PORRcărie! [FOTO]

 

Un strat de 2 centimetri de pământ amestecat cu piatră – ăsta este asfaltul cu care PORR Construct România S.R.L. îi jignește (de această dată) pe locuitorii orașului Lipova, după ce a câștigat contractul de reabilitare a străzilor și s-a angajat să execute lucrări… măcar de bun simț.
„95% sunt bani furați, în această combinație!” – ne-a calculat un… simplu calculator despre ce fel de bătaie de joc discutăm.

Firma de casă a Primăriei și Consiliului Județean Arad desemnată ca și câștigătoare… la orice licitație își dorește să participe, de ani de zile, este notorie prin calitatea proastă a lucrărilor executate – dar până acum parcă era mai atentă cu comunicarea cu cetățenii măcar! Întrebați, azi-noapte, în timp ce… terminau (cel puțin din punctul lor de vedere!) de asfaltat o stradă din Lipova, „de ce se asfaltează cu un strat subțire de pământ cu piatră?!”, muncitorii au răspuns, pasiv și indolent, că „așa a venit de la Păuliș” amestecul (unde PORR are o stație/depozit) – și chiar nu mințeau: chiar așa vine amestecul de la stația principală a PORR din Arad!

 

 

***

Articole ASOCIATE: 

„Regenerarea urbană” marca Falcă – PORR desființează concurența cu orice „Caracal”, venind cu contribuții noi în domeniul „arhitecturii schizofrenice”: stâlpi în mijlocul trotuarului și poteci bordurate care duc direct în zid!

Falcă împute școlile cu POLITICA LUI, jignește arădenii „live” și face reclamă la PORR – „firma sa de casă nouă” – cu un tupeu bolnav… dar în valoare de 50 de milioane de euro [FOTO / VIDEO]

Teoretic-POLITIC vorbind, „O NOUĂ ZONĂ INDUSTRIALĂ se va realiza lângă drumul modernizat Șofronea – Zimand Cuz”. Practic, PORR a primit 7. 112. 273, 70 lei (plus TVA) de la Consiliul Județean ca să asfalteze un drum de 5,7 kilometri… anul viitor

Cionca a bătut palma cu PORR pentru drumul Grăniceri – Pilu… desigur, la Pecica

Critic Arad, 14 decembrie 2019 2:08

19E696AD-A226-45BE-9794-22A669356E9B58CCA275-D71C-4FEE-B1BE-4C080E584389AA46AD3E-FC0E-49AB-8D70-8B4FAFDE6E46