Front 8 PLEDOARII

Asta e poliție sau adunătură de damblagii?

 

Hai să vorbim pe șleau. Acum câteva luni veneam din Germania, în concediu, pentru a rezolva câteva probleme personale. Nu am apucat să ies din Bavaria, când am fost sunat de un polițist care mi-a recitat telefonic un ordin de interdicție pentru că… nu zic mai multe. Am fost luat cu Loganul de acasă, doar așa, să fiu umilit în fața lumii. De două ori. O dată ca să îmi recuperez un modem de net lăsat la Poliție și a doua oară ca să semnez că am primit și am luat la cunoștință.

Atunci am concluzionat că Poliția Română e foarte proactivă. Adică nici nu apuci să te gândești că arunci un chiștoc pe trotuar, când ei deja sunt prezenți.

Bă! Și or stat 16 ore lângă un criminal în serie pentru că nu aveau aprobare de la procuror? Asta e o țară normală? Asta e poliție sau adunătură de damblagii? Cum puii mei să moară oameni, când ei îți cer ajutorul, ție, poliție română? Cum să nu intri în casa groazei pentru că un procuror de serviciu are somnul lin?

Eu cred că această instituție de rahat trebuie desființată și reînființată după criterii noi. Și fiecare slujbaș de acolo să dea concurs de admitere.

Bă! Mor oameni din cauza voastră!

Cristian Titca, 27 iulie 2019 5:44