SPORTURI

Atacantul israelian de 22 de ani AMIR KHALAILA întărește UTA

 

Conducerea clubului UTA a ajuns, astăzi, la un acord cu atacantul israelian Amir Khalaila, care face parte de acum parte din lotul echipei arădene.

„Ne bucurăm să apărem cu un asemenea jucător într-o vară importantă pentru UTA în ceea ce presupune construcția lotului. Amir e tânăr, poate juca pe orice poziție în compartimentul ofensiv. Rus și Buhăcianu au fost în Top 3, prin venirea lui Amir căpătăm consistență și mai mare”, a punctat antrenorul Gyuszi Balint.

„E unul dintre cei mai promițători tineri atacanți ai Israelului, are un nivel ridicat și e o mare realizare că a fost adus la Arad. A avut oferte concrete de la mai multe echipe, dar l-am convins că UTA și acest proiect înseamnă o rampă de lansare pentru ceea ce înseamnă fotbalul profesionist”, a explicat Bogdan Apostu, intermediarul mutării, care l-a remarcat pe Amir în urmă cu mai mulți ani, pe când acesta era doar un puști și se remarca la Bnei Sakhnin, acolo unde evolua și ex-atacantul UTA-ei.

„Mă bucur că am ajuns la UTA, am aflat că e un nume mare, am venit cu gândul să muncesc din greu, pentru ca, împreună cu echipa, să creștem cât mai puternic”, a spus tânărul atacant, care dă randament excelent și pe extreme. Amir Khalaila e născut pe 21 martie 1997 și, pe lângă Bnei Sakhnin, bornele carierei sale mai includ numele echipelor Hapoel Beer Sheva, Ramat Gan, Hapoel Acre ori Hapoel Ikhsal.

Cosmin Gherman, 10 iulie 2019 2:57