marți, noiembrie 29, 2022

Atenție, arădeni! Falși angajați în construcții cer sume de bani în schimbul unei cantități de asfalt rămase în urma lucrărilor executate în municipiu

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Primăria Municipiului Arad le recomandă cetățenilor să acorde atenție sporită persoanelor care zilele acestea se dau drept angajați ai operatorului economic contractat de către municipalitate pentru lucrări de asfaltare a străzilor din oraș și cer anumite sume de bani în schimbul unei cantități de asfalt, rămas, spun aceștia, în urma lucrărilor executate în zonele respective.

Menționăm că angajații operatorilor economici contractați de Primăria Arad nu trebuie să solicite sau să primească sume de bani de la cetățeni în schimbul executării diferitelor lucrări de investiții cu atât mai puțin a celor de modernizare a străzilor din municipiu.

Apel către arădeni

Vă rugăm ca în cazul în care sunteți abordați de acești indivizi să apelați de urgență numărul dispeceratului Direcției Generale Poliția Locală Arad, 0257-939 și să semnalați zona în care vă aflați.

Biroul de presă al Primăriei Arad

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

  1. Ce este asa greu de aflat ine se oupa u astfel de afaceri penale, pai cati se oupa cu asfalarea in municipiu si ati au utilaje si personal neacalificati format doar din vinituri care s-au mai ocupat cu furturi de pe santierele pe care au lucrat, dac nu-i stie primaria politia ii stie in mod sigur.

Comentariile sunt închise.