Front 7 PAMFLETE

ATENȚIE: Specie pe cale de APARIȚIE: DEALERUL sub acoperire deghizat în VIRUSOLOG la Vama Nădlac. Faceți cunoștință cu „renascentistul Dr.” VLAD ROȘCA!

 

„Bine” că dispar pangolinii și-apar de-ăștia! 🙁

Vă mai amintiți de Matteo Politti – italianul cu 8 clase care a convins un spital din România că este medic, făcând și operații?
Ei bine – noi l-am depășit pe șarlatanul venețian cu Vlad Roșca al nostru și am dus „țeapa cu coronavirusul” și „zădărnicirea combaterii bolilor” la un alt nivel: „simpla” uzurpare de calități oficiale e de-acum  „șmen demodat”!

M-a sunat un frățior medic și mi-a zis fix așa: „Bă, frate, dacă mai văd articole în presa arădeană  cu Vlad Roșca, jur că vă dau unfollow la toți!”
M-a lovit în coarda sensibilă lipsă și, nevinovat simțindu-mă dar recunoscundu-mi golul informațional în jurul acestui – după cum am observat ulterior – vast subiect, l-am rugat candid: „În primul rând, explică-mi cine plm îi Vlad Roșca și de ce!”
„Caută  în primul rând ultimul lui status de pe facebook – că ori au înnebunit ăștia ai tăi, ori a scăpat prostul la bani mulți!”– zice.

Și caut pe Facebook. Ăsta-i Vlad Roșca și statusul său devenit vineri noaptea mai viral decât coronavirusul – cel puțin până la Nădlac – de a contaminat în așa hal suflețelele sensibile și care cred în extratereștrii de zici c-o rescris „Miorița” și „Războiul Stelelor” într-un singur paragraf:

Toată presa locală și o grămadă de oameni aparent serioși din cea centrală a preluat această „baladă a luptătorului cu coronavirusul” și a ridicat-o la rang de PĂRERE NAȚIONALĂ – iar pentru acest fapt – din informațiile noastre, luni, 23 martie – „Dr. Roșca Vlad” se va alege cu o plângere la Colegiul Medicilor pentru uzurparea calităților de „medic” și „doctor”.

Pentru că, în fapt băiețașul ăsta, e absolvent (?!) de „Vasile Goldiș” cu licență incertă, fără examenul de rezidențiat luat – deci fără specialitate… nici vorbă de vreun „dr.” Vlad Roșca în virusologie – cel puțin nu în lumea reală.
Până să n-apară #coronavirusul, Vlad ăsta era un fel de nutriționist specializat pe combinații de anabolizante cu salată, iar discursurile sale erau apreciate de maxim 87 de gagici care mă gândesc că-l foloseau pe post de „pește de frigider”și la plimbat bichonul până la Penny… că ce-ai putea face cu ăsta?! (mă refer la ceva serios).

 

Are și blog – ăsta fiind blogul lui de „doctor virusolog-nutriționist-dietetician-fotomodel și dealer”:

iar pe blogul lui vinde… ce vor mușchii tăi: și tablouri originale de Leonardo da Vinci are – dacă atâta te duce capul!

În opinia noastră și a (nu-i așa?!) „colegilor” săi, care au terminat o „Medicină pe bune” pe la Timișoara, Cluj, Târgu Mureș, București (deci… na… au și ei dreptul la o opinie despre (sic!) colegul lor de breaslă), iată o culegere compusă din citate luate aleatoriu, de pe mai multe site-uri, WhatsApp și altele, unde această „variantă din noua generație, îmbunătățită și upgradată a lui Mișu Moacă” autointitulată DR. VLAD ROȘCA a apărut pe post de:
– Mărturia unui medic din vama Nădlac: Infracţionalitatea va creşte semnificativ. Au venit cei cărora nu le mai merge cu furturile, prostituţia şi cerşitul
Mărturie din Vama Nădlac: „Nu lupți doar cu epidemia de COVID-19, ci cu indolența și nesimțirea”
– Un medic arădean povesteşte noaptea nebuniei de la vama Nădlac: „O lipsă de respect faţă de noi şi faţă de întreaga Românie”
– 
Medicul arădean Vlad Roșca:„La Nădlac nu luptăm doar cu epidemia, ci cu indolenţa, nesimţirea şi lipsa de respect a celor ce au intrat în ţară” și așa mai departe.

„Dacă și Vlad Rosca a ajuns medic… cine vrea să supraviețuiască ar trebui să facă cale întoarsă că nu au nicio șansă dacă îi tratează medici ca ăsta care au învățat despre virus cu o seară înainte de pe internet.”

„Dar cineva a verificat dacă acest Vlad Roșca este doctor? Este doctor în imaginația lui și în prostia noastră, pentru că doctor e acela care ia rezidențiatul, nu se angajează într-un spital privat și se numește “doctor”!

 „Ce medic??? Respectivul individ nu este MEDIC! Verificați și voi sursele și toate detaliile înainte să publicați un articol! Pt. mine clar nu mai sunteți o sursă de încredere. Poate de inspirație, pt. alți autoproclamați „medici”. Unfriend and unlike, pa pa!” 

„În țara asta oricine se poate numi doctor… nici nu știm pe mâna cui ajungem. Și tot noi ne plângem de serviciile acelui “doctor”.

„Vlad Roșca, primul medic din România fără rezidențiat, medic nutritionist, specialitate ce exista numai în imaginația lui. Vlad Roșca a dat de 2 ori rezidențiatul. Și l-a căzut. Nu a luat nici nota de trecere. Nu a prins loc. Medic nutriționist? A terminat acuma 2 ani medicina. Nu are cum. Este șarlatanie. Și dacă vă uitați la el pe Facebook vă puteți da seama ce „medic” este el. Nu se poate slăbi „sănătos” 10 kg în 2 săptămâni. Aia nu mai e sănătos.”

„Anabolizatul de Vlad Roșca nu este medic : https://doctorvladrosca.com/ !!! Este un băiețaș care trage la sala și de la anabolizante i s-au ars și ultimii neuroni (nu avea prea mulți oricum) . Draga Aradon ștergeți acest articol de 2 lei care nu face altceva decât sa agite cititorii și sa facă din acest incult iresponsabil un măscărici și mai mare . De ce nu încercăm măcar acum să lăsam nepotismele și favorurile la o parte și să ne axăm pe ceea ce este esențial în aceste vremuri !!!”

„Ăsta e medicul fake dat afară din toate sălile din Arad? De la XOX l-au dat afară că nu își plătea abonamentul, de la Gheza că fura adidașii clienților (UPDATE: de la Vesa, două telefoane), de la MC Donald că s-a căcat pe el și s-a șters cu un prosop abandonat acolo, are diplome falsificate și coperte de reviste în mintea lui, persoane false pe care le-ar antrena… A făcut postliceal la Goldiș și se dă dr, el e bolnav de Goga…”

„Acest „doctor” Roșca Vlad nu are doctoratul în Italia ( cereți informații la universitatea din Italia unde SUSȚINE că și-a LUAT DOCTORATUL) ,iar în România probabil acum termină medicina! Nu neg faptul că multe persoane au slăbit cu dieta dată de domnul Roșca Vlad, dar această dietă pe care o PRIMESC TOȚI PACIENȚII DUMNEALUI este dieta RINA!!!! Dacă încercați să plătiți în cont bancar plata pentru serviciile „medicale ” prestate de acesta, veți constata faptul că contul bancar este pe numele tatălui său vitreg, tocmai pentru ca ” pacienții ” săi să nu aibă nici o dovadă împotriva sa. Acest domn Roșca Vald are acest tupeu incredibil deorece se știe că au mai fost falși medici în România care au profestat medicina, și mai ales acesta este susținut de PNL Arad, de doamnele din OFL Arad ( uitați-vă pe contul de facebook a acestuia) ! Mare grijă cu astfel de „cadre medicale”

Adevăru-i că la așa oameni politici – așa virusologi!… sau fiecare populație contaminată sau nu, are parte de virusologii pe care-i merită: noi, la cât de proști suntem, îl merităm prefect pe Gheorghe Stoian și virusolog pe Vlad Roșca!

***

I-am găsit și un interviu din 2016 (pe care bănuiesc că și l-a plătit la TV Arad – că cine ar face asemenea emisiuni pe gratis?!) pe YouTube, și l-am anexat ca să vă distrați și voi pe tema „Doamne, cât suntem de proști!”

Lucian Valeriu, 22 martie 2020 11:58

status-roscarosca_vlad-1rosca_vladdr.vlad_roscavlad_rosca-7vlad_rosca-6vlad_rosca-4vlad_rosca-2vlad_rosca-3vlad_rosca-1