Atleta Denise Bejan s-a întors de la Campionatul Național de Probe Combinate Indoor cu TITLUL suprem la PENTATLON

Deniuse Bejan

Atleta în vârstă de 14 ani, Denise Nicole Bejan  se întoarce de Campionatul Național de Probe Combinate Indoor – București , 25-26 martie – cu  titlul național la Pentatlon, la categoria de vârstă U16.

Legitimată la CS Universitatea Arad, sportiva și-a adjudecat  titlul național la Pentatlon, la categoria de vârstă U16, concurând cu fete mai mari ca vârstă, într-o grupă în care s-au mai regăsit 23 de sportive din toată țara.

Este al doilea titlu la probe combinate pe care Denise Bejan îl aduce Aradului, după cel din vara anului trecut, la Tetrathlon.

Cu un total de 2968 de puncte, Denise s-a clasat pe prima poziție, cu un avans de 89 de puncte față de următoarea concurentă (Mara Andreea Ursanu, de la CS Politehnica Iași).

 Rezultatele obținute de Denise Nicole Bejan la cele cinci probe:

– 9,53 sec – la 60 de metri garduri;

– 1,42 m – la săritura în înălțime;

– 8,32m – la aruncarea bilei de 3kg;

– 5,20m – la săritura în lungime;

– 2:37.80 – la 800 metri.

Denise este antrenată de fostul campion național Gabriel Gui și este elevă a Colegiului Național „Preparandia – Dimitrie Țichindeal” din Arad.

Într-un clasament Open la toate categoriile de vârstă – incluzând  Senioare, U23, U20, U18 și U16 –  Denise Bejan s-a clasat pe locul 10, aceasta fiind cea mai tânără dintre participante, la doar 14 ani împliniți.

(Foto: Denise Bejan cu Liliana Năstase, cea mai mare atletă româncă la probe combinate, fostă campioană mondială și europeană la Pentathlon în sală, deținătoare a două recorduri modiale).

Articole asociate:

Denise Bejan – prima clasată în etapa I a Campionatului Național de Probe Combinate Indoor Pentatlon și printre favorite la marea finală din martie

Rezultate SUPERBE pentru arădenii Denise Bejan și Ovidiu Bălan (13 ani) la Campionatul Național de ATLETISM pentru copii 1 și 2 în aer liber de la Craiova

 

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6527
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy