SPORTURI

Atleții CSM Arad Denis Both și Mihai Motorca au fost medaliați la Cupa României

 

Atletul Denis Both, legitimat la CS Municipal Arad, a ocupat locul doi în concursul de aruncarea suliței din cadrul Cupei României open seniori. Competiţia s-a desfășurat pe stadionul „Iolanda Balaş Soter” din Bucureşti şi a fost pentru elevul profesorului Constantin Miclea prima întrecere oficială importantă, după pauza datorată pandemiei de coronavirus.

Both a aruncat suliţa la 72,76 metri, fiind întrecut doar de Alexandru Mihăiţă Novac (CSM Bucureşti), cu o performanță de 74,90 metri. Pe podium a mai urcat Toma Marian Pop Toma (CSU Cluj-Napoca), cu 68,55 metri. Atletul CSM-ului şi-a îmbunătăţit rezultatul faţă de un prim concurs neoficial în această vară, în care a urcat puţin peste 69 de metri.Pentru atletul arădean urmează Campionatele Internaţionale ale României, din perioada 21-23 august, tot pe stadionul “Iolanda Balaş Soter” din Bucureşti, urmate de Campionatele Naţionale rezervate seniorilor, la final de august. Obiectivul lui Both este de a atinge borna celor 75 de metri.

Tot la Bucureşti, Mihai Motorca (dublă legitimare CSS Gloria – CSM Arad) a devenit campion naţional U16 la disc, cu rezultatul de 50,76 metri!

 

Cosmin Gherman, 12 august 2020 3:34